Όλο και καλύτερο γίνεται το επίπεδο στο WNBA, με τη νέα... φουρνιά παιχτριών να ξεχωρίζουν. Το φαινόμενο Κέιτλιν Κλαρκ έκανε απίστευτα πράγματα στη πρώτη της χρονιά, ενώ η Σαμπρίνα Ιονέσκου απέδειξε για ποιο λόγο μπορεί και... κοντράρει τον Στεφ Κάρι στα τρίποντα.

Δίνει τον τίτλο του WNBA στους Λίμπερτι με απίστευτο τρίποντο η Ιονέσκου

Στο τέλος του πλησιάζει το πρωτάθλημα του WNBA, με τους Νιου Γιορκ Λίμπερτι να βρίσκονται μία ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου. Πήραν σπουδαίο "διπλό" στην έδρα της Μινεσότα Λινξ κι έκαναν το 2-1 στις νίκες με πρωταγωνίστρια την Σαμπρίνα Ιονέσκου.

Η Αμερικανίδα που... τόλμησε να κοντράρει τον Στεφ Κάρι στο All Star Game 2024, μιμήθηκε τον πολύ καλό της φίλο και έδωσε τη νίκη στην ομάδα της μ' ένα τρελό τρίποντο. Συγκεκριμένα με το σκορ στο 77-77, πήρε τη μπάλα, έκανε τις τρίπλες της και σηκώθηκε από το logo για να σκοράρει 1" δευτερόλεπτο πριν το φινάλε.



Για να φτάσει βέβαια το παιχνίδι μέχρι εκεί, έπρεπε η συγκλονιστική Μπριάνα Στιούαρτ να πετύχει 30 πόντους και να μαζέψει 11 ριμπάουντ, αλλά αν δεν υπήρχε το μεγαλύτερο ίσως σουτ στην ιστορία των Λίμπερτι από την Ιονέσκου τότε αυτή η εμφάνιση θα πήγαινε... στράφι.

Η σειρά βρίσκεται πλέον στο 2-1, με την Μινεσότα να είναι με την πλάτη στον τοίχο καθώς χρειάζεται να επανάλαβει ότι και στο πρώτο παιχνίδι των τελικών, με τις Ναφίσα Κολίερ και Κάιλα ΜακΜπράιντ να προσπαθούν με 22 και 19 πόντους αντίστοιχα.

New York Liberty vs. Minnesota Lynx | FULL GAME HIGHLIGHTS | WNBA Finals Game 3