Για να μπορέσουν ν' αλλάξουν τα πράγματα στον ελληνικό αθλητισμό χρειάζονται περισσότεροι... Γιαννάκηδες. Ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκης αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία πόσο μικροί είμαστε μπροστά του και πλέον δείχνει έτοιμος να χτυπήσει το πέναλτι που τόσο επιθυμεί στην Τούμπα.

Το πέναλτι του μικρού Γιαννάκη και το ευρωπαϊκό του ΠΑΟΚ το 2030

Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια λέει ο σοφός λαός. Στην περίπτωση του Γιάννη Παπαστεφανάκη μπορεί να ισχύει το πρώτο βάση ηλικίας, αλλά ακούγοντας τον να μιλάει πρόκειται για τον μεγαλύτερο μάγκα που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια από τα ελληνικά γήπεδα.

Κάθε φορά που βρίσκει την ευκαιρία να μιλήσει, εκφράζει αυτό που σκέφτονται οι περισσότεροι, αλλά δεν τολμούν να το πουν. Τι κι αν είναι οπαδός του ΠΑΟΚ, βρέθηκε στο Κύπελλο Ελλάδος με τους παίκτες του Παναθηναϊκού, πανηγύρισε με τον Ολυμπιακό την κατάκτηση του Conference League και συνεχίζει να διδάσκει.

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" φρόντισε να του κάνει ένα τεράστιο δώρο και να καλύψει τα έξοδα για την εγχείρηση του στην Αμερική, η οποία ήταν άκρως επιτυχημένη και μετά από περίπου ένα μήνα απουσίας επέστρεψε εκεί που ανήκει και θέλει να ζει στην Τούμπα!

Το μεγαλύτερο όνειρο του - όπως άλλωστε ο ίδιος έχει δηλώσει - είναι να χτυπήσει ένα πέναλτι στο γήπεδο της ομάδας του και βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην υλοποίηση του, ενώ ζήτησε ουσιαστικά από τον ΠΑΟΚ ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο το 2030.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε πως μπορεί ο "Δικέφαλος του Βορρά" να βρίσκεται στην πρώτη θέση της Super League, αλλά όσο έλειπε εκείνος, η ομάδα έχανε και φρόντισε να επιστρέψει. Έστειλε φυσικά το μήνυμα του πως "όλοι πρέπει να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο ο ένας δίπλα στον άλλον".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4xtfpwga15d)