Η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο μετά από χρόνια, καθώς η παρουσία της μετά από 16 ολόκληρα χρόνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού αποτέλεσε μεγάλο παράσημο. Η ΕΟΚ φροντίζει να έχει ευχαριστημένους όλους τους οπαδούς και κανόνισε η αναμέτρηση κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία να γίνει στη Θεσσαλονίκη.

Επέλεξε το "PAOK Sports Arena" η Εθνική Ελλάδος για τον αγώνα κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ξανά από κοντά την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θα έχουν οι οπαδοί της Εθνικής Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη, καθώς όπως έγινε γνωστό από την ΕΟΚ το "PAOK Sports Arena" θα είναι εκείνο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 24 Νοεμβρίου και θα είναι η τέταρτη αγωνιστική των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2025. Η Ελλάδα έχει ξεκινήσει με το... δεξί τις υποχρεώσεις της, έχοντας δύο νίκες με Τσεχία (72-64) και Ολλανδία (72-74) αντίστοιχα.

Μοναδικός στόχος δεν είναι άλλος από την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, με την τελική φάση ν' αναμένεται να διεξαχθεί σε τέσσερις διαφορετικές πόλεις με τις Λεμεσό (Κύπρος), Ταμπέρε (Φινλανδία), Κατοβίτσε (Πολωνία), Ρίγα (Λετονία) να τη φιλοξενούν.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ για την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος

"Η Θεσσαλονίκη και η «PAOK Sports Arena» θα φιλοξενήσουν την αναμέτρηση της Εθνικής Ανδρών με τη Μεγάλη Βρετανία στις 24 Νοεμβρίου για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025. Πρόκειται για παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής, ενώ τρεις μέρες πριν, στις 21 Νοεμβρίου, θα έχει προηγηθεί η αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Μ. Βρετανία.

Η Εθνική Ανδρών επιστρέφει στην «PAOK Sports Arena» μετά το φιλικό στις 16 Ιουλίου απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο (67-65). Η προηγούμενη επίσημη αναμέτρηση της Εθνικής Ανδρών στη Θεσσαλονίκη ήταν στις 28 Νοεμβρίου 2021 απέναντι στην Λευκορωσία (77-67) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, παιχνίδι που είχε διεξαχθεί στο Αλεξάνδρειο".