Δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύματα από τη Σερβία αναφέρουν ενδιαφέρον ή συμφωνία του Ερυθρού Αστέρα με τον Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει στον παίκτη πως τον υπολογίζει, ενώ ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς φρόντισε να διαψεύσει τα νέα σενάρια που κυκλοφόρησαν.

Διαψεύδεται η μετακίνηση του Πετρούσεφ από τον Ολυμπιακό στον Ερυθρό Αστέρα

Το καλύτερο ίσως ρόστερ στην ιστορία του έχει ο Ολυμπιακός, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει φτιάξει μία ομάδα που έχει τουλάχιστον τρεις παίκτες για κάθε θέση που είναι ικανοί για να παλέψουν ώστε να βρίσκονται στη 12άδα του εκάστοτε αγώνα.

Ο πλουραλισμός αυτός, ειδικά στις θέσεις των ψηλών, δημιούργησε αρκετά θέματα το καλοκαίρι, με τον Ερυθρό Αστέρα να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ για να μπορέσει να... αρπάξει έστω και την ύστατη στιγμή τον Φιλίπ Πετρούσεφ.

Ο Σέρβος φόργουορντ -που καλύπτει πολλές φορές αν χρειαστεί τη θέση του σέντερ- βρέθηκε πολύ κοντά στην επιστροφή του στην πατρίδα του, αλλά οι τραυματισμοί του Μουσταφά Φαλ και του Νίκολα Μιλουτίνοφ ανάγκασαν τους Πειραιώτες να του κόψουν κάθε τέτοια σκέψη με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4j2ckltcy41)
Πλέον ο Γάλλος "δεινόσαυρος" επέστρεψε, ενώ και ο "Μίλου" βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποκατάστασής του. Σε συνδυασμό με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του Μόουζες Ράιτ, οι φήμες για αποχώρηση του Πετρούσεφ από τον Ολυμπιακό ξεκίνησαν ξανά από τη Σερβία.

Κάτι τέτοιο όμως φρόντισε να σταματήσει άμεσα ο μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Δυστυχώς όλες οι πληροφορίες για ενίσχυση ομάδων του Βελιγραδίου στην Ευρωλίγκα, που παρουσιάστηκαν σήμερα, είναι εντελώς λανθασμένες. Δεν έχει επιτευχθεί καμία συμφωνία και δεν έχουν υπάρξει συζητήσεις τις δύο τελευταίες εβδομάδες".