Το εκρηκτικό ξεκίνημα της Μπαρτσελόνα στη La Liga είναι το καλύτερο των "μπλαουγκράνα" τα τελευταία χρόνια. Η έλευση του Χάνσι Φλικ στον πάγκο άλλαξε τον αέρα στην ομάδα, η οποία λίγο πριν το ντέρμπι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης επισημοποίησε τη συμφωνία της με τους Coldplay.

Με Coldplay στην μπλούζα της η Μπαρτσελόνα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης

Χρόνια είχαν να δουν τόσο ποιοτικό ποδόσφαιρο οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα και φροντίζουν να γεμίζουν το γήπεδο για να χαρούν την αγαπημένη τους ομάδα. Το εντυπωσιακό ξεκίνημα στη La Liga είναι προϊόν του Χάνσι Φλικ, ο οποίος το μόνο που έκανε είναι να βάλει τα... πιόνια στη σωστή θέση.

Οι αλλαγές στο ρόστερ των "μπλαουγκράνα" άλλωστε ήταν ελάχιστες, με τον Γερμανό τεχνικό να... αναγεννά παίκτες όπως ο Ραφίνια που ήταν ένα βήμα από την αποχώρηση από το σύλλογο και πλέον παίζει τόσο καλά που τείνει να γίνει αναντικατάστατος.

Ο "καυτός" Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν σταματάει να σκοράρει, ενώ ο Λαμίν Γιαμάλ αναγκάζει πολλούς να ψάξουν αν υπάρχει θέμα με την ηλικία του, καθώς σε καμία περίπτωση αυτός ο παιχταράς δεν μπορεί να είναι μόλις 17 ετών και να έχει τέτοια ευελιξία στο παιχνίδι του.

Όλα αυτά όπως ήταν αναμενόμενο έφεραν καινούργιους "χορηγούς" στην ομάδα, μιας και το brand name αρχίζει σιγά σιγά να παίρνει ξανά τα πάνω του. Η συμφωνία με το Spotify στη φανέλα, ανέβασε τις μετοχές και πλέον όλο και περισσότερες συμφωνίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας.



Μία από αυτές είναι εκείνη με τους Coldplay, με το διάσημο συγκρότημα να δίνει το λογότυπο του στους "μπλαουγκράνα" ενόψει του μεγάλου ντέρμπι του πρωταθλήματος απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ θα βρεθεί στη φανέλα και της ομάδας γυναικών για τον αγώνα κόντρα στην Εϊμπάρ.



Άξιον αναφοράς είναι πως δεν έχουν περάσει κάτι λιγότερο από τέσσερις εβδομάδες από τη στιγμή που το βρετανικό συγκρότημα κυκλοφόρησε μια αγγλο-ισπανική έκδοση του τραγουδιού "We pray", γεγονός που ταιριάζει απόλυτα με τη συγκεκριμένη εξέλιξη.