Ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ βύθισε στο πένθος τόσο το ελληνικό όσο και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με το τελευταίο αντίο να προγραμματίζεται στην Αγγλία για τις 30 Οκτωβρίου. Την ίδια μέρα ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδος και η ΕΠΟ έκανε δεκτό το αίτημα για αναβολή του.

Αναβλήθηκε το Ατρόμητος - Παναθηναϊκός λόγω της κηδείας του Μπάλντοκ

Ο αποχαιρετισμός στον Τζορτζ Μπάλντοκ αναμένεται να γίνει στην Αγγλία στις 30 Οκτωβρίου, με τη σορό του 31χρονου ποδοσφαιριστή να χρειάζεται κάποιες ημέρες για να μπορέσει να μετακινηθεί μέχρι τη Μεγάλη Βρετανία.

Σύσσωμος ο Παναθηναϊκός θέλει να δώσει το «παρών» στην κηδεία μαζί με αρκετά μέλη της Εθνικής Ελλάδος που φρόντισαν να τον τιμήσουν με κάθε τρόπο στις αναμετρήσεις απέναντι στην Αγγλία και την Ιρλανδία για το Nations League.

Οι "πράσινοι" την ίδια ημέρα αντιμετώπιζαν τον Ατρόμητο για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά κατέθεσαν αίτημα για αναβολή του αγώνα, με την ΕΠΟ να το κάνει όπως αναμενόταν δεκτό και να προγραμματίζει την αναμέτρηση για κάποια άλλη ημέρα.

Ο Παναθηναϊκός έχει γεμάτο πρόγραμμα μεσοβδόμαδα λόγω των αγώνων στο Conference League, αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως θα βρεθεί μία καινούργια ημερομηνία για να διεξαχθεί ο αγώνας απέναντι στους Περιστεριώτες, που δεν έφεραν καμία αντίρρηση αναφορικά με την αναβολή.

Η ανακοίνωση της αναβολή του Ατρόμητος - Παναθηναϊκός

"Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται η αναβολή του αγώνα Ατρόμητος-Παναθηναϊκός για την 1η αγωνιστική της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο συγκεκριμένος αγώνας είχε οριστεί για τις 30/10/2024, όμως τη συγκεκριμένη ημέρα θα τελεστεί η κηδεία του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας και του Παναθηναϊκού, Τζόρτζ Μπάλντοκ, που έφυγε πρόωρα και απροσδόκητα από τη ζωή.

Το αίτημα για αναβολή, το οποίο έγινε άμεσα δεκτό, απηύθυνε προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ Μάκη Γκαγκάτση ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος".