Εξαιρετικός ήταν ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague. Οι "ερυθρόλευκοι" πλέον ταξιδεύουν για την Πόλη όπου θα αντιμετωπίσουν την Αναντολού Εφές, έχοντας εκτός αποστολής τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος.

Χωρις Μιλουτίνοφ και Γκος απέναντι στην Αναντολού Εφές ο Ολυμπιακός

Με την ίδια ακριβώς 12άδα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην τέταρτη αγωνιστική της Euroleague απέναντι στην Αναντολού Εφές. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας συμπεριέλαβε στην αποστολή ξανά τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη που αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν εκτός για ακόμη ένα παιχνίδι τους Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος και Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τον Αμερικάνο γκαρντ να μην έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν, ενώ ο Σέρβος σέντερ δεν έχει συμπληρώσει πολλές προπονήσεις.

Το ζητούμενο για τους Πειραιώτες είναι να κάνουν το 2/2 στην πρώτη διαβολοβδομάδα της Euroleague, αλλά και να προφυλάξουν τους παίκτες οι οποίοι δεν έχουν κατάφερει να βρεθούν στο 100% από την αρχή της χρονιάς.

Για ακόμη ένα παιχνίδι εκτός 12άδας έμεινε ο Ναζ Μήτρου - Λονγκ που δεν έχει δώσει ακόμη το παρών σε κάποιο ευρωπαϊκό ματς, ενώ στις αρχές του 2025 υπολογίζεται η επιστροφή στην ενεργό δράση για τον Κίναν Έβανς που συνεχίζει την αποθεραπεία του.