Απίθανη ιστορία με την Μπαρτσελόνα και έναν επιτήδειο που παρίστανε τον μάνατζερ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Πίνι Ζάχαβι, ήρθε στη δημοσιότητα. Συγκεκριμένα, η διοίκηση των "μπλαουγκράνα" λίγο έλειψε να πάθει... μυθικό καζίκι το 2022, αφού έβαλε ένα εκατομμύριο ευρώ σε λογαριασμό απατεώνα που παρίστανε τον Ισραηλινό ατζέντη. 

Μπαρτσελόνα: Πώς πήγε να την πατήσει

Ο υποτιθέμενος Ζάχαβι έστειλε mail στην Μπαρτσελόνα και ζήτησε ένα εκατομμύριο ευρώ, που είναι το ποσό της προμήθειας του ατζέντη. Πήρε... σκορδομυτιά τους "μπλαουγκράνα", οι οποίοι... μάσησαν ταραμά. 

Συγκεκριμένα, αφού έστειλε την ηλεκτρονική επιστολή, η Μπαρτσελόνα όντως του έβαλε το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό, καθώς αυτή ήταν η προμήθεια του Ζάχαβι. Η τράπεζα, παρ' όλα αυτά, παραξενεύτηκε από τη συναλλαγή, καθώς ο λογαριασμός ήταν σχεδόν παρθένος. Έτσι, την "πάγωσε". 

Ο θρασύς απατεώνας, ωστόσο, δεν πτοήθηκε με την υποψία. Κάλεσε την τράπεζα και εκτόξευσε μύδρους και απειλές, τονίζοντας πως ήταν πράγματι ο Ζάχαβι. Επιπλέον, ήρθε σε επικοινωνία με την Μπαρτσελόνα, απειλώντας να την καταγγείλει στην UEFA και να ακυρώσει τη μεταγραφή

Ο σύλλογος το... ψυλλιάστηκε, ενώ ο Ζάχαβι εμφανίστηκε, τονίζοντας ότι δεν είχε στείλει οποιοδήποτε mail. Ο λογαριασμός, πάντως, έκλεισε τον Οκτώβριο του 2022.