Συγκριτικό πλεονέκτημα είχε στην επίσκεψή της στο ΣΕΦ η Ελισάβετ Σπανού, η οποία, ως παίκτρια της Μπουρζ, αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague στο μπάσκετ Γυναικών. Η ομάδα από τη Γαλλία, όπως εξάλλου και η Ζαμπίνι Μπρνο την πρώτη αγωνιστική, νίκησε εύκολα τις "ερυθρόλευκες", 88-53, οι οποίες ενδιαμέσως ηττήθηκαν και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την Α1 μπάσκετ

Ο Ολυμπιακός δεν προηγήθηκε στην αναμέτρηση και αρκετά γοργά, με καλάθι της Έιμι Οκόνκουο που ήταν από τις κορυφαίες της αναμέτρησης, η διαφορά πήγε σε διψήφιο νούμερο, 5-15 με 4'27'' για τη λήξη της πρώτης περιόδου. 




Ολυμπιακός-Μπουρζ: Δεν μαζευόταν 

Ο Ολυμπιακός κρατήθηκε μέχρι τη λήξη της πρώτης περιόδου στο παιχνίδι, αλλά στη δεύτερη παρέδωσε πνεύμα. Στο 18' η διαφορά είχε ξεπεράσει τους 20, 19-40, ενώ στη λήξη της τρίτης περιόδου δύο βολές της Πολίν Αστιέ την έστειλε στους 31, 40-71.



Οι "ερυθρόλευκες" δύσκολα θα κάνουν νίκη στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια τους, ως εκ τούτου δεν θα μπουν στο δεύτερο όμιλο, καθώς θα συνεχίσουν οι τρεις πρώτες, ενώ η επόμενη αναμέτρηση, επίσης στο ΣΕΦ, είναι με τη δυνατή Μερσίν από την Τουρκία της εντυπωσιακής Γαλλίδας Μαρίν Γιοχάνες.