Μόνο ιδανικά δεν κύλησε το ταξίδι του Παναθηναϊκού AKTOR στη Μαδρίτη καθώς πέρα από την "πικρή" ήττα με 90-86 από τη Ρεάλ για την 4η αγωνιστική της Euroleague που είχε αποτέλεσμα το "τριφύλλι" να υποχωρήσει στο 2-2 στη βαθμολογία, την "πράσινη" αποστολή περίμενε ένας... Γολγοθάς στην επιστροφή για Ελλάδα.

Μεγάλη ταλαιπωρία για τον Παναθηναϊκό AKTOR στην επιστροφή του από Μαδρίτη

Αφού "λύγισε" από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Παναθηναϊκός AKTOR που γνώρισε την δεύτερη διαδοχική του ήττα στη Euroleague, τα πράγματα δεν κύλησαν καλά ούτε στην επιστροφή του. Κι αυτό γιατί οι αρχές του αεροδρομίου της Μαδρίτης μπερδεύτηκαν και τα έκαναν άνω κάτω σε ότι αφορά τη πτήση τσάρτερ του "τριφυλλιού" η οποία αναχώρησε για Ελλάδα με πολλές ώρες καθυστέρηση και συγκεκριμένα στις 04:00 τα ξημερώματα, κάτι που είχε ως αποτέλσμα οι "πράσινοι΄' να φτάσουν Αθήνα στις 07:15 το πρωί.

Φυσικά, η ταλαιπωρία ήταν τεράστια τόσο για τους παίκτες και το τεχνικό τιμ όσο και για τους οπαδούς που ακολούθησαν την "πράσινη" αποστολή για να στηρίξουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα. Κάπως έτσι, ο Εργκίν Αταμάν πήρε την απόφαση να δώσει ρεπό για σήμερα (18/10) στους παίκτες του και ως εκ τούτου η προετοιμασία για τον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ Betsson θα ξεκινήσει αύριο (19/10).