Οι Μιλγουόκι Μπακς που παρατάχθηκαν "λαβωμένοι" κόντρα στους Μάβερικς, έφυγαν με βαριά ήττα 109-84 από το Ντάλας στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2024/25 στο ΝΒΑ! Ο Ντοκ Ρίβερς στερήθηκε τις υπηρεσίες βασικών επιθετικών "γραναζιών" τους καθώς δεν είχε στη διάθεσή του τον μεγάλο σταρ της ομάδας, Γιάννη Αντετοκούνμπο όπως και τους Ντέιμιαν Λίλαρντ, Κρις Μίντλετον, Μπόμπι Πόρτις και Μπρουκ Λόπεζ.

Οι Μάβερικς "πλήγωσαν" τους Μπακς που αγωνίστηκαν χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Οι Μιλγουόκι Μπακς μπορεί να πανηγύρισαν πριν από λίγες ημέρες την πρώτη τους νίκη στην preseason του NBA απέναντι στου; Σικάγο Μπουλς όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε... παπάδες με ένα από τα γνωστά του double-double ωστόσο στο Ντάλας τα "ελάφια" εμφανίστηκαν κατώτερα των περιστάσεων, οι Μάβερικς εκμεταλλεύτηκαν τις σημαντικές απουσίες των αντιπάλων τους και έφτασαν σε εύκολη νίκη με 109-84.

Απουσίες είχε και το Ντάλας καθώς δεν αγωνίστηκε ο σούπερ σταρ Λούκα Ντόντσιτς, Ντάντε Έξουμ και Μάξι Κλέμπερ ωστόσο βρήκε τις λύσεις τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Μόνο την πρώτη περίοδο ήταν ανταγωνιστικοί οι Μπακς που προηγήθηκαν με 22-21 ωστόσο η συνέχεια άνηκε στους Μάβερικς οι οποίοι στην τρίτη περίοδο προηγήθηκαν μέχρι και σχεδόν 30 πόντους διαφορά (83-58).

Στην τελευταία περίοδο αν και τα "ελάφια" προσπάθησαν να "μαζέψουν" τη διαφορά, ήταν πλέον... αργά, οι γηπεδούχοι ήταν ασταμάτητοι και έκαναν ό,τι ήθελαν την αντίπαλη ρακέτα με αποτέλεσμα να νικήσουν "αέρα" τους Μπακς που μετρούν... αντίστροφα για την πρεμιέρα τους στην regural season κόντρα στους Σίξερς τους οποίους θα αντιμετωπίσουν στη Φιλαδέλφεια τα ξημερώματα της 24ης Οκτωβρίου.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Κάιρι Ίρβινγκ που πέτυχε 14 πόντους, Κλέι Τόμπσον, Ντάνιελ Γκάφορντ και Τζέιντεν Χάρτι σταμάτησαν στους 11 πόντους, ενώ ο Ντέρεκ Λάιβλι πρόσθεσε ακόμη 10 πόντους. Από την άλλη, ο Ράιαν Ρόλινς ξεχώρισε για τους Μπακς που σημείωσε 12 πόντους, ο Αντζέιρς Πασέτσνικς  είχε καλή εμφάνιση με 11 πόντους, ενώ ο Ράιαν Ρόλινς ήταν ο τρίτος παίκτης της ομάδας του Ρίβερς που είχε διψήφιο αριθμό πόντων ολοκληρώνοντας το ματς με 10.

Milwaukee Bucks vs Dallas Mavericks Full Game Highlights | Oct 17 | 2024-25 NBA Preseason
ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-22, 54-38, 83-58, 109-84