Κανείς δεν είναι... έτοιμος για τη στιγμή που ο Λιονέλ Μέσι θα "κρεμάσει" τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια! Ένα είδωλο της... στρογγυλής Θεάς, ένα πρότυπο ανθρώπου και αθλητή που έχει καταφέρει τα πάντα στο ποδόσφαιρο βίωσε κάτι μοναδικό στις 17 Οκτωβρίου στην Ισπανία καθώς παρέλαβε το βραβείο του "καλύτερου ποδοσφαιριστή όλων των εποχών" στην εκδήλωση που διοργάνωσε το πασίγνωστο ισπανικό μέσο "Marca".

Οι αποκαλύψεις του Λιονέλ Μέσι για το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας

Ο Λιονέλ Μέσι θεωρείται για πολλούς ο GOAT του ποδοσφαίρου. Με λίγα λόγια ο... καλύτερος όλων των εποχών! Η αναγνώριση στο πρόσωπό του τεράστια και το συγκεκριμένο βραβείο... αγκαλιά του μετά από την ξεχωριστή εκδήλωση που διοργάνωσε η "Marca" στην Ισπανία! Ο Αργεντινός σούπερ σταρ που με το χατ-τρικ που πέτυχε κόντρα στην Βολιβία, έφτασε τα 846 γκολ καριέρας και πέρασε δεύτερος στη λίστα των σκόρερ με την εθνική τους ομάδα... έριξε μια "βόμβα".

Η συγκίνηση μεγάλη στις δηλώσεις του όπου υπογράμμισε ότι η Αργεντινή και η Μπαρτσελόνα που έγραψε τη δική του "χρυσή" ιστορία είναι το... σπίτι του, ενώ αποκάλυψε ότι το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας είναι κοντά και κοιτάζει να απολαβάνει την κάθε στιγμή στο μέγιστο. Μάλιστα, επισήμανε ότι αισθάνεται χαρούμενος στην Ίντερ Μαϊάμι και πως είναι ένα στάδιο της ζωής του.

"Το τέλος είναι κοντά. Απολαμβάνω και αξιολογώ κάθε στιγμή στο μέγιστο και στο μέτρο του δυνατού. Η Αργεντινή και η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι μου. Σήμερα, είμαι σε ένα μέρος (Ίντερ Μαϊάμι) που αισθάνομαι χαρούμενος. Είναι ένα νέο στάδιο της ζωής μου", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μέσι.