Μαζί δεν κάνουν και... χώρια δεν μπορούν Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα! Τι κι αν τον περασμένο χρόνο είχαν ανακοινώσει τον επίσημο χωρισμό τους και όλα έδειχναν πως υπήρχε οριστικό τέλος, έγινε μια ακόμη ανατροπή και οι δυο τους είναι ξανά μαζί έπειτα από πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Το προφίλ του Αργεντινού επιθετικού στα social media "μαρτυρά" την... επανένωσή τους!



Ξανά μαζί Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα με κοινές φωτογραφίες στο Instagram

Σε σίριαλ με πολλά... επεισόδια εξελίσσεται η σχέση του Μάουρο Ικάρντι και της Γουάντα Νάρα που όλα αυτά τα χρόνια έχει περάσει από σαράντα... κύμματα! Ο γάμος τους μπορεί να χαρακτηριστεί και ως θυελλώδης και ουκ ολίγες φορές έχει σημαδευτεί από χωρισμούς και επανασυνδέσεις! Μια ακόμη είναι γεγονός ακόμη και αν όλα έδειχναν πως οι δυο τους θα ακολουθήσουν οριστικά χωριστούς δρόμους.

Παρ' όλα αυτά κάτι τέτοιο δεν συνέβη και τόσο ο Αργεντινός στράικερ όσο και η γνωστή influencer δεν έμειναν χωριστά για πολύ, οι δυο τους είναι ξανά μαζί, κάτι το οποίο γνωστοποίησαν και δημόσια μέσω κοινών φωτογραφιών τους στους επίσημους λογαριασμούς τους στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram.