Εξελίξεις σημειώθηκαν στον Παναθηναϊκό με την περίπτωση του Γιώργου Βαγιαννίδη ο οποίος είχε να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Ντιέγκο Αλόνσο από τον Σεπτέμβρη και βρισκόταν στον... πάγο εξαιτίας κάποιων ζητημάτων με την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Έλληνας διεθνής δεξιός μπακ που αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του "τριφυλλιού" υπολογίζεται ξανά και αναμένεται να βρεθεί κανονικά στην "πράσινη" αποστολή για το εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ.

Bγαίνει από τον "πάγο" ο Γιώργος Βαγιαννίδης στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός πήρε την απόφαση να ενεργοποιήσει εκ νέου τον νεαρό ακραίο αμυντικό ο οποίος έμενε εκτός πλάνων από τον Ντιέγκο Αλόνσο λόγω της αναέωσης του συμβολαίου του. Το επόμενο διάστημα μάλιστα, η διοίκηση αναμένεται να κάνει νέα επαφή με την πλευρά του παίκτη για το συμβόλαιό του το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2025 και μένει να φανεί αν θα βρεθεί η "χρυσή" τομή της επίτευξης της συμφωνίας μεταξύ των δυο πλευρών.

Αξίζει να τονιστεί ότι κάτι που έπαιξε καθοριστικό ρόλο ήταν μια κίνηση που έγινε από το περιβάλλον του παίκτη η οποία εκτιμήθηκε ιδαιτέρως από τους ανθρώπους του "τριφυλλιού". Η ανανέωση του συμβολαίου του Βαγιαννίδη αποτελεί στόχο του Παναθηναϊκού ο οποίος δεν θέλει να χάσει ένα από τα "περιουσιακά' στοιχεία του συλλόγου.

Κάπως έτσι, ο νεαρός διεθνής δεξιός μπακ αναμένεται να βρεθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League όπου οι "πράσινοι" θέλουν να επιστρέψουν ξανά στα θετικά αποτελέσματα καθώς έχουν μείνει μακριά από τις νίκες στα τελευταία δυο ματς πρωταθλήματος.