Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό (20/10, 16:00) στο"Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την 8η αγωνιστική της Super League με μοναδικό στόχο το τρίποντο στη... κούρσα του πρωταθλήματος και επίτιμους καλεσμένους δυο... δικά του "ερυθρόλευκα" παιδιά, τον Εμμανουήλ Καραλή και τον Απόστολο Χρήστου, τους δυο Ολυμπιονίκες μας στο Παρίσι τους οποίους οι Πειραιώτες θα βραβεύσουν πριν τη σέντρα.


Βραβεύει Καραλή και Χρήστου ο Ολυμπιακός πριν από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό

Δυο αθλητές πρότυπα που γέμισαν με δάκρυα υπερηφάνειας τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο με τα απίστευτα επιτεύγματα τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού! Ανέβηκαν στο βάθρο υπηρετώντας με όλο τους το είναι τη χώρα μας. Ο Απόστολος Χρήστου που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 200 μέτρα ύπτιο και ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος αναδείχθηκε χάλκινος Ολυμπιονίκης στον τελικό του επί κοντώ και ήταν σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή Λήξης.

Γνωστοί για τα "ερυθρόλευκα" τους αισθήματα θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν κάτι το ξεχωριστό καθώς η αγαπημένη τους ομάδα, ο Ολυμπιακός θα τους βραβεύσει πριν την έναρξη του αγώνα πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και φυσικά οι δυο τους είναι πανέτοιμοι να γνωρίσουν από τον κόσμο την απόλυτη αποθέωση!

apostolos_xrhstou