Το πολύ κακό ξεκίνημα της Ρεάλ Μαδρίτης στη Euroleague έφερε αρκετή γκρίνια στον προπονητή των "μερέγχες", Τσους Ματέο. Η "Βασίλισσα" επικράτησε του Παναθηναϊκού AKTOR, με τον Ισπανό τεχνικό ν' αναφέρει ένα γράμμα 11χρονου κοριτσιού που του άλλαξε την ψυχολογία.

Ένα μήνυμα στον Ματέο άλλαξε τη ψυχολογία στη Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της Euroleague

Πολλές φορές μία νίκη απέναντι στην ομάδα που πήρε τη Euroleague τη χρονιά που ολοκληρώθηκε μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα σε κάποια που δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν. Η ψυχολογία ανεβαίνει και νιώθει πως πλέον μπορεί να κερδίσει τους πάντες.

Παρά την επικράτηση της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR, εκείνο που φαίνεται πως άλλαξε τα δεδομένα στους "μερέγχες" και τον Τσους Ματέο είναι το γράμμα που έστειλε ένα 11χρονο κορίτσι στον Ισπανό προπονητή και τον "έφτιαξε" ενόψει του μεγάλου ντέρμπι.

"Σήμερα πήρα τεράστια δύναμη από το γράμμα που μου έδωσε ένα κορίτσι. Έγραφε: 'Το όνομά μου είναι Πάουλα και είμαι 11 χρονών. Είμαι οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης και αγαπώ το μπάσκετ. Ήθελα να σας πω ότι είστε ένας πολύ καλός προπονητής και ότι έχετε μια υπέροχη ομάδα.

Θέλω να ξέρετε ότι οι οπαδοί θα είναι πάντα εδώ για να σας επεφημούν. Ζήτω η Μαδρίτη' και μου έδωσε ένα αίσθημα που δεν μπορείτε να πιστέψετε", ανέφερε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο προπονητής της "Βασίλισσας" για τον τρόπο που εμπνεύστηκε.