Συνεχίζονται οι αλλαγές για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς η ΕΠΟ ανακοίνωσε τις νέες ώρες για τρεις αναμετρήσεις. Αφορούν το παιχνίδι ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον Πανιώνιο, αλλά και τους αγώνες του Αιγαλέω με τον ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ με τον Βόλο.

Αλλαγή ώρας σε τρεις αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος

Δεν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς η φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος, με τις αλλαγές να διαδέχονται η μία την άλλη. Αρχικά υπήρξε η αναβολή της αναμέτρησης του Ατρομήτου κόντρα στον Παναθηναϊκό, λόγω του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Το παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί σε κάποια άλλη ημερομηνία, ενώ αλλαγές υπάρχουν στους πρώτους αγώνες αναφορικά με την ώρα. Η ΕΠΟ σε ανακοίνωση της ανέφερε πως τα παιχνίδια Πανσερραϊκός - Πανιώνιος, Αιγάλεω - ΠΑΟΚ και ΟΦΗ - Βόλος θα διεξαχθούν σε διαφορετικές ώρες έναρξης

"Ανακοινώνονται τρεις αλλαγές σε ώρες έναρξης αγώνων της 1ης αγωνιστικής της 5ης φάσης Κυπέλλου Ελλάδος Betsson 2024-25.

Το παιχνίδι Πανσερραϊκός-Πανιώνιος στις 29/10/2024 θα ξεκινήσει στις 17:30, για το Αιγάλεω-ΠΑΟΚ στις 30/10 η σέντρα θα πραγματοποιηθεί στις 15:30, ενώ νέα ώρα έναρξης ορίστηκε και για τον αγώνα ΟΦΗ-Βόλος ΝΠΣ, επίσης στις 30/10, που θα εκκινήσει στις 17:30."