Μία από τις αντιπάλους των ελληνικών ομάδων που έχει δείξει πόσο επικίνδυνη είναι αν και δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμούς είναι η Καραμπάγκ. Η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν που θα βρεθεί απέναντι στον Ολυμπιακό συνέχισε την πορεία της στο πρωτάθλημα με νίκη απέναντι στην Καπάζ.

Ξέσπασε στην Καπάζ η Καραμπάγκ πριν το Europa League

Η Καραμπάγκ μπορεί να μην έχει καταφέρει να πάρει ούτε έναν βαθμό στις δύο πρώτες αναμετρήσεις στο Europa League, αλλά είναι δεδομένα μία από τις πιο επικίνδυνες αντιπάλους που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στη διοργάνωση και μάλιστα την τελευταία αγωνιστική του League Phase.

Η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν δημιουργεί πολύ εύκολα ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία - κάτι που έδειξε και στον αγώνα απέναντι στην Τότεναμ - αλλά δεν μπορεί να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, γεγονός που της έχει κοστίσει αρκετά μέχρι στιγμής.

Στο πρωτάθλημα όμως το επίπεδο είναι χαμηλότερο και καταφέρνει όχι μόνο να σκοράρει αλλά να παίρνει και νίκες με μεγάλο σκορ. Για την ένατη αγωνιστική αντιμετώπισε την Καπάζ και προηγήθηκε μόλις στο 17ο λεπτό με τον Αντάι, κάνοντας το 0-1 εκτός έδρας.

Πίεσε για ένα δεύτερο γκολ μέχρι το ημίχρονο, αλλά δεν ήταν εύστοχη. Στο δεύτερο μέρος όμως τα πράγματα διαφοροποιήθηκαν και χάρις σε τέρματα των Ισάγεφ στο 51ο λεπτό και του Λεάντρο Αντράντε δύο λεπτά αργότερα εξασφάλισε ουσιαστικά ακόμη ένα τρίποντο.

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν τεράστια, με τη βαθμολογία να το δείχνει, καθώς η γηπεδούχος είχε μόλις μία νίκη στα πρώτα οκτώ παιχνίδια της στη διοργάνωση. Τα γκολ των φιλοξενούμενων δε σταμάτησαν εκεί, με τον Μπαϊράμοφ να γράφει το 0-4 και τον Καστσούκ να ολοκληρώνει το θρίαμβο με το 0-5.