Στο δικό του κόσμο φαίνεται πως συνεχίζει να ζει ο Έρικ Τεν Χαγκ, με τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει πλέον περισσότερους... εχθρούς απ' ότι φίλους στο "Ολντ Τράφορντ", αλλά συνεχίζει να μη πτοείται, μιας και είναι σίγουρος για την παραμονή του στην ομάδα.

Σίγουρος για την παραμονή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τεν Χαγκ

Αν ο Τεν Χαγκ είχε φέρει τα συγκεκριμένα αποτελέσματα στη Super League με μία από τις διεκδικήτριες του τίτλου είναι σχεδόν δεδομένο πως δεν θα είχε βγάλει... παρέλαση. Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως φαίνεται πως λειτουργούν με διαφορετικό γνώμονα.

Το ξεκίνημα των "κόκκινων διαβόλων" θα μπορούσε να το χαρακτηρισεί κανείς και εφιαλτικό, μιας και έχουν μόλις δύο νίκες σε επτά παιχνίδια, γεγονός που τους φέρνει στην 14η θέση της βαθμολογίας, ενώ στο Europa League έχουν δύο ισοπαλίες σε ισάριθμους αγώνες.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ για ακόμη μία φορά σε δηλώσεις του πριν το παιχνίδι απέναντι στην Μπρέντφορντ για την Premier League δήλωσε πως δεν τον "τρομάζει" τίποτα από αυτά που ακούγεται, ξέρει την κατάσταση που επικρατεί και πως απλά τα ΜΜΕ "γιγαντώνουν" το θέμα.

"Οι θόρυβοι προήλθαν από τα μέσα ενημέρωσης, κάποιοι από εσάς, όχι όλοι. Κάποιοι από εσάς έρχονται με ιστορίες, δημιουργούν ιστορίες, δημιουργούν παραμύθια, φέρνουν θόρυβο, φέρνουν ψέματα. Ξέρω ότι είμαστε όλοι μια σελίδα σε αυτό το κλαμπ.

Το έχω πει πριν από το διάλειμμα σε μερικούς δημοσιογράφους που πιθανότατα δεν με πίστεψαν καθώς είδα τα δημοσιεύματα. Εσωτερικά στο κλαμπ είναι ήσυχα. Πρέπει να στρίψουμε στη γωνία και αυτή είναι η στρατηγική για να στρίψουμε αυτή τη γωνία.

Είμαστε ήσυχοι και ήρεμοι, εμμένουμε στο σχέδιο και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα στρίψουμε στη γωνία. Αντιμετωπίζουμε προκλήσεις στο ποδόσφαιρο, μερικές φορές έχει πάνω και άλλες κάτω. Είμαι βέβαιος ότι θα το κάνουμε επιτυχία όπως κάναμε τις δύο τελευταίες σεζόν.

Βλέπω καλά πράγματα, καλά μοτίβα και καλά στατιστικά  αυτό επιβεβαιώνει ότι είμαστε σε καλή κατεύθυνση, αλλά η κατάταξη  στον πίνακα δεν είναι ψέματα. Είμαστε εδώ που είμαστε και αυτό δεν είναι αρκετά καλό".