Ακόμη δυσκολότερο αναμένεται να είναι το έργο του Ολυμπιακού στην Πόλη απέναντι στην Αναντολού Εφές, καθώς οι Τούρκοι υπολογίζουν κανονικά στις υπηρεσίες των Σέιν Λάρκιν και Ντάνιελ Οτούρου που παρά τις ενοχλήσεις τους θα αγωνιστούν κόντρα στους "ερυθρόλευκους".

Με Λάρκιν και Οτούρου η Αναντολού Εφές απέναντι στον Ολυμπιακό

Απέναντι στην παράδοση θα πρέπει να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση κόντρα στην Αναντολού Εφές για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague, με τους Πειραιώτες να έχουν πολλά χρόνια να κερδίσουν στην Πόλη, έχοντας τον Βασίλη Σπανούλη τότε στο ρόστερ τους.

Πέραν αυτού όμως, οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν ενισχυμένοι απέναντι στους "ερυθρόλευκους", καθώς τόσο ο Σέιν Λάρκιν όσο και ο Ντάνιελ Οτούρου ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που είχαν και τέθηκαν στη διάθεση του Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς.

Η Αναντολού Εφές προέρχεται από ήττα στο φινάλε απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ χωρίς να έχουν στη σύνθεση τους τον Ελάιτζα Μπράιαντ. Ο Αμερικάνος φόργουορντ είχε τιμωρηθεί από τη Euroleague για τον καβγά που είχε με τον Μπιμπέροβιτς στον αγώνα κόντρα στην Φενερμπαχτσέ.

Πλέον όμως, βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, με τους "ερυθρόλευκους" από την πλευρά τους να αφήνουν εκτός αποστολής του Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος και Νίκολα Μιλουτίνοφ που δεν είναι έτοιμοι να αγωνιστούν.