Το μενού των αθλητικών μεταδόσεων περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις στο χώρο του ποδοσφαίρου. με την Premier League και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να ξεχωρίζουν. Αναφορικά με το μπάσκετ, η Basket League τραβάει τα βλέμματα του κοινού.

Μεγάλα παιχνίδια στην όγδοη αγωνιστική της Premier League

Η όγδοη αγωνιστική της Premier League αναμένεται να είναι συγκλονιστική, καθώς ειδικά στο δεύτερο σκέλος της ξεχωρίζει το ματς της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στη Γουλβς αλλά και το ντέρμπι από τα... παλιά ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Λίβερπουλ.

Στα παιχνίδια του Σαββάτου ενδιαφέρον παιχνίδι είναι εκείνο που ανοίγει την αυλαία, με την Τότεναμ να υποδέχεται στη Γουέστ Χαμ στο ντέρμπι του Λονδίνου, με τους "πετεινούς" να προέρχονται από ήττα - σοκ απέναντι στην Μπράιτον.

Δεν ήταν η διαφορά δυναμικότητας των δύο συλλόγων, αλλά πως η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου προηγήθηκε γρήγορα με 0-2 και τελικά δεν πήρε ούτε το βαθμό της ισοπαλίας. Από την άλλη τα "σφυριά" προέρχονται από νίκη ψυχολογίας απέναντι στην Ίπσουιτς.

Την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή έστω και προσωρινά θα έχει η Άρσεναλ, η οποία θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην Μπόρνμουθ που έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πόσο δυσκολεύει τους "μεγάλους" της κατηγορίας, με τους "κανονιέρηδες" να μην αποτελούν εξαίρεση.

Ο Μικέλ Αρτέτα ψάχνει το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο στο πρωτάθλημα, καθώς την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ, σ' ένα ματς που αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι από την άλλη ηττήθηκαν εκτός έδρας με 1-0 από την Λέστερ και βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας.

Χωρίς φαβορί τα παιχνίδια της Basket League

Μ' ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ξεκινάει η τρίτη αγωνιστική της Basket League, με τον Άρη να υποδέχεται στο "Nick Gallis Hall" τον Προμηθέα Πατρών, με τις δύο ομάδες να έχουν μέχρι στιγμής αντιστρόφως ανάλογη πορεία στις διοργανώσεις.

Από τη μία οι "κίτρινοι" προέρχονται από δύο ήττες στο πρωτάθλημα απέναντι σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ενώ ούτε στο EuroCup έχουν ξεκινήσει καλά. Από την άλλη οι Πατρινοί όμως, είναι με κεκτημένη ταχύτητα, έχοντας κάνει το 2/2 στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Το φιλόδοξο Μαρούσι στη δεύτερη αναμέτρηση της ημέρας υποδέχεται το Περιστέρι, το οποίο δείχνει ακόμη να βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο μετά τη φυγή του Βασίλη Σπανούλη από τον πάγκο του, έχοντας αρκετές ήττες από την αρχή της χρονιάς.

Οι γηπεδούχοι όμως δείχνουν πως έχουν βρει ρυθμό παρά το γεγονός πως έχουν δύο... καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Τόσο στο Europe Cup όσο και στη Basket League παρουσιάζουν ένα εξαιρετικό πρόσωπο και παίζουν τρομερό μπάσκετ.

Το τελευταίο παιχνίδι του Σαββάτου είναι ένα ντέρμπι από τα παλιά, με τον Πανιώνιο να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Ο "Ιστορικός" έχει μία νίκη και μία ήττα μετά την επιστροφή του, ενώ ο "Δικέφαλος του Βορρά" του Καντσελιέρι εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του.

Με δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα οι αθλητικές μεταδόσεις

Η επιστροφή στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι γεγονός, με τις αναμετρήσεις στη Bundesliga και τη Serie A να ξεχωρίζουν. Το πρώτο μεγάλο παιχνίδι του γερμανικού πρωταθλήματος είναι ανάμεσα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Οι "ασπιρίνες" έχασαν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους κόντρα στη Χολστάιν και πρέπει να αρχίσουν να καθαρίζουν νωρίτερα παιχνίδια, μιας και έχουν και υποχρεώσεις στο Champions League, όπου έχουν μπει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έχοντας δύο τρίποντα, ενώ οι φιλοξενούμενοι απέσπασαν μεγάλο Χ κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Στο έτερο μεγάλο ματς της ημέρας, η οι Βαυαροί αντιμετωπίζουν τη Στουτγκάρδη και θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, μιας και ακόμη το φυσάνε και δεν... κρυώνει το 3-3 στην Φρανκφούρτη και έχασαν την ευκαιρία να ξεφύγουν στη βαθμολογία.

Η Στουτγκάρδη μπορεί να έχει χάσει τον Γκιρασί που σκοράρει πλέον με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, αλλά διαθέτουν ένα εξαιρετικό σύνολο που μπορεί να απειλήσει την ομάδα του Βινσέντ Κομπανί, όπως έκανε άλλωστε και στο "Μπερναμπέου" απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο μενού του ιταλικού πρωταθλήματος τα βλέμματα τραβάει το ντέρμπι της Γιουβέντους απέναντι στη Λάτσιο, με τους "μπιανκονέρι" να φέρνουν ακόμη μία ισοπαλία απέναντι στην Κάλιαρι, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που έχουν τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια.


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

12:00 NOVASPORTS 6 WTA 500 - Ningbo Open Ημιτελικός
14:00 NOVASPORTS 3 Αννόβερο - Σάλκε Bundesliga 2
14:30 NOVASPORTS PREMIER Τότεναμ - Γουέστ Χαμ Premier League
14:30 COSMOTE SPORT 3 Όξφορντ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Μπρομ Sky Bet EFL Championship
15:00 ΣΚΑΪ Πανιώνιος - ΑΕΚ Β' Super League 2
15:00 NOVASPORTS 1 Αθλέτικ Μπιλμπάο - Εσπανιόλ La Liga
16:00 COSMOTE SPORT 2 Τζένοα - Μπολόνια Serie A
16:00 COSMOTE SPORT 8 Κόμο - Πάρμα Serie A
16:30 NOVASPORTS 3 Μπάγερ Λεβερκούζεν - Άιντραχτ Φρανκφούρτης Bundesliga
16:30 NOVASPORTS 6 Φράιμπουργκ - Άουγκσμπουργκ Bundesliga
16:30 NOVASPORTS EXTRA 1 Χοφενχάιμ - Μπόχουμ Bundesliga
16:30 NOVASPORTS EXTRA 2 Μάιντζ - Λειψία Bundesliga
16:30 NOVASPORTS EXTRA 3 Γκλάντμπαχ - Χάιντενχαϊμ Bundesliga
16:30 COSMOTE SPORT 6 ATP 250 - Αμβέρσα Ημιτελικός
17:00 ΕΡΤ3 Άρης - Προμηθέας Πατρών Basket League
17:00 NOVASPORTS 2 Φούλαμ - Άστον Βίλα Premier League
17:00 NOVASPORTS 4 Νιουκάστλ - Μπράιτον Premier League
17:00 NOVASPORTS 5 Ίπσουιτς - Έβερτον Premier League
17:00 NOVASPORTS START Σαουθάμπτον - Λέστερ Premier League
17:00 NOVASPORTS PREMIER Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπρέντφορντ Premier League
17:00 COSMOTE SPORT 3 Μίλγουολ - Ντέρμπι Sky Bet EFL Championship
17:15 NOVASPORTS 1 Οσασούνα - Μπέτις La Liga 
18:00 ΕΡΤ SPORTS 1 Μαρούσι - Περιστέρι Basket League
18:30 COSMOTE SPORT 6 ATP - Αμβέρσα Ημιτελικός
19:00 COSMOTE SPORT 2 Μίλαν - Ουντινέζε Serie A
19:00 COSMOTE SPORT 8 Πάφος - Καρμιώτισσα Cyta Cyprus League
19:30 NOVASPORTS PRIMER Μπάγερν Μονάχου - Στουτγκάρδη Bundesliga
19:30 NOVASPORTS 1 Χιρόνα - Ρεάλ Σοσιεδάδ La Liga
19:30 NOVASPORTS PREMIER Μπόρνμουθ - Άρσεναλ Premier League
19:45 NOVASPORTS 4 Άλκμααρ - Αϊντχόφεν Eredivisie
20:15 ΕΡΤ 3 Πανιώνιος - ΠΑΟΚ Basket League
21:00 NOVASPORTS START Βααλβάικ - Τβέντε Eredivisie
21:00 COSMOTE SPORT 3 Αλ Ιτιχάντ - Αλ Κάντσια Roshn Saudi League
21:00 ANT1+ Grand Prix 2024 - ΗΠΑ Σπριντ Formula 1
21:30 COSMOTE SPORT 8 Βαρέζε - Τραπάνι Μπάσκετ: Ιταλία
21:45 NOVASPORTS 5 Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ - Γάνδη Jupiler League Βέλγιο
21:45 COSMOTE SPORT 2 Γιουβέντους - Λάτσιο Serie A
22:00 NOVASPORTS 1 Θέλτα - Ρεάλ Μαδρίτης La Liga