Το "μενού" των σημερινών (19/10) αθλητικών μεταδόσεις περιλαμβάνει τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που ανοίγουν την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Super League η οποία εκκινεί ξανά με τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων. "Δυνατό" ματς στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο να υποδέχεται μια από τις εκπλήξεις του ρωταθλήματος, Παναιτωλικό, ο Βόλος φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό, ενώ ο Asteras AKTOR δοκιμάζεται στην έδρα της Λαμίας. Αναλυτικά οι ώρες και τα κανάλια μετάδοσης των αγώνων.

Mατσάρα στο Περιστέρι με "μάχη" Ατρόμητου - Παναιτωλικού

Ατρόμητος και Παναιτωλικός θα "μονομαχήσουν" στο Περιστέρι με στόχο το τρίποντο, με τις δυο ομάδες να προέρχονται από διαφορετικά αποτελέσματα και να θέλουν μετά την επανέναρξη της Super League να εμφανίσουν καλό πρόσωπο. Από την μια οι Περιστεριώτες που είδαν την προηγούμενη αγωνιστική τον Βόλο να φεύγει από την έδρα τους με το διπλό (1-2) με ανατροπή και από την άλλη οι Αγρινιώτες που προέρχονται από την τεράστια νίκη (1-0) επί της ΑΕΚ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4o3lr2o4je1)
Η ομάδα του Αγρινίου έχει "κλέψει" τις εντυπώσεις και πρόκειται για μια από τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος, βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, πίσω από ΠΑΟΚ, Άρη, ΑΕΚ και Ολυμπιακό έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 11 βαθμούς. Θέλει να συνεχίσει στην... ασταμάτητη φόρα της αφού μετρά δυο διαδοχικές νίκες. Από την άλλη, ο Ατρόμητος θέλει να βγάλει αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα από τον Βόλο και να ανέβει βαθμολογικά καθώς βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού ταμπλό με απολογισμό 2 νικών, 2 ισοπαλιών και 2 ηττών.

Νίκη... ανάσα ψάχνει ο Πανσερραϊκός, επιστροφή στα χαμόγελα θέλει ο Αsteras AKTOR

Η Λαμία φιλοξενεί τον Astera AKTOR στο "Αθανάσιος Διάκος", με την ομάδα της Φθιώτιδας να ψάχνει τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα καθώς βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και κάθε τρίποντο θεωρείται για αυτήν.... χρυσάφι, με τους Αρκάδες από την άλλη να έχουν περάσει σε νέα εποχή και να θέλουν να συνδυάσουν το ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο τους με τους τρεις βαθμούς.

Η ομάδα της Τρίπολης προσπαθεί να αφήσει πίσω της τα όσα συνέβησαν με το ξαφνικό "διαζύγιο" με τον Κλοντ Μακελελέ και να συνεχίσουν στα... χαμόγελα αφού την προηγούμενη αγωνιστική έφυγαν με το διπλό από τη Λεωφόρο επικρατώντας με 3-1 της Athens Kallithea, νίκη που την ανέβασε στην 7 θέση με 9 βαθμούς, τόσους όσους έχει και ο Παναθηναϊκός.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4ov7k7sraih)
"Μάχη" σώμα με σώμα στο "Πανθεσσαλικό", με τον Βόλο να διασταυρώνει τα ξίφη του με τον Πανσερραϊκό ο οποίος "καίγεται" για το διπλό καθώς παραμένει ουραγός της βαθμολογίας με μόλις 4 βαθμούς και αναζητά μια βαθμολογική... ανάσα. Διαφορετικές συνθήκες για τις δυο ομάδες. Από τη μια οι Θεσσαλοί έχουν ανεβασμένη αυτοπεποίθηση μετά το μεγάλο διπλό στο Περιστέρι, ενώ οι Σερραίοι παρά το γεγονός ότι ισοφάρισαν όσες φορές βρέθηκαν πίσω στο σκορ τον ΟΦΗ, είδαν τον Φούντα να τους "πληγώνει" στο 89' και να τους υποχρεώνει σε μια ακόμη ήττα (2-3) στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

17:00 COSMOTE SPORT 1 HD Βόλος ΝΠΣ – Πανσερραϊκός Super League

20:00 Novasports 2HD Ατρόμητος – Παναιτωλικός Super League

20:30 COSMOTE SPORT 1 HD ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Aktor Super League