Τα είχε... όλα η "μάχη" του Πανιωνίου με την ΑΕΚ Β' στη Νέα Σμύρνη! Ένταση, γκολ, και δυο αποβολές για τις δυο ομάδες από το πρώτο μέρος, με τον "Ιστορικό" να "επιβιώνει" και να αναδεικνύεται μεγάλος νικητής επικρατώντας με 2-1 για την 5η αγωνιστική του Β' Ομίλου της Super League 2. Οι "κυανέρυθροι" που έχουν μεγάλο στόχο την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια συνεχίζουν τη νικηφόρα πορεία τους και εξακολουθούν να "συγκατοικούν" με την Κηφισιά στην κορυφή της βαθμολογίας φτάνοντας τους 13 βαθμούς.

Ο Πανιώνιος μπήκε από την αρχή δυνατά στο ματς, είχε τη μπάλα στα πόδια του, ενώ πήρε το προβάδισμα μόλις στο 10ο λεπτό. Αφού έκλεψε τη μπάλα ο Κολοβός, έδωσε κάθετη πάτα στον Γεμιστό που δεν είχε κανένα πρόβλημα να περάσει τον Θεοχάρη και σε κενή εστία να σκοράρει για το 1-0.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4zs4gjsrq6p)
Οι γηπεδούχοι δεν κατέβασαν... στροφές, ενώ κέρδισαν πέναλτι στο 24ο λεπτό, ο Γεμιστός ανέλαβε την εκτέλεση όμως "νικήθηκε" από τον Θεοχάρη όμως στη συνέχεια μετά από φάση διαρκείας όπου οι "κιτρινόμαυροι" δεν κατάφεραν να απομακρύνουν σωστά τη μπάλα, ο Μπούσης επωφελήθηκε και με ωραίο σουτ εκτός περιοχής διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του που πέρασε μπροστά με 2-0 από νωρίς.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4zs71zge93l)
Στο 40ο λεπτό το παιχνίδι απέκτησε νέο ενδιαφέρον καθώς άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες και η ομάδα της Νέας Σμύρνης έμεινε με παίκτη λιγότερο. Ο Ενγκουέμ σήκωσε επικίνδυνα το πόδι στο πόδι του Κολιμάτσι, η διαιτητής του αγώνα άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί και ο Σόσα με πλασέ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-1.

Μάλιστα αυτό ήταν το πρώτο γκολ που δέχθηκε ο Πανιώνιος τη φετινή σεζόν! Στη συνέχεια, η διαιτητής γύρισε τη φάση πίσω και έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Ενγκουέμ ο οποίος πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια και η ομάδα του Νίκου Νικοπολίδη συνέχισε με 10 το ματς!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4zsie23kqfd)

Παρ' όλα αυτά η ΑΕΚ Β' δεν κατάφερε να... χαρεί για πολύ το υπέρ της πλεονέκτημα καθώς στην εκπνοή του πρώτου μέρους έμεινε και αυτή από την πλευρά της με δέκα παίκτες καθώς η διαιτητής Τσιοφλίκη έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Μανίσα για χτύπημα εκτός φάσης στον Γεμιστό με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να έρθουν σε αριθμητική ισσοροπία.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4zsow7lay49)
Στο δεύτερο μέρος δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι "σκληρές" μονομαχίες, ο Πανιώνιος αν και είχε τη μπάλα στα πόδια του έβλεπε την ΑΕΚ Β' να πιέζει ωστόσο κατάφερε να διαχειριστεί το υπέρ του προβάδισμα μέχρι τέλους, ωστόσο στο 73ο λεπτό η διαιτητής Τσιοφλίκη, ενώ έδωσε πέναλτι στην "ΈΝωση" μετά από συνεννόηση με τον βοηθό το πήρε πίσω, απόφαση που προκάλεσε και τις διαμαρτυρίες από την πλευρά των φιλοξενούμενων.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4ztaqmv35c1)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Πότση, Χρούτσινεκ, Χριστόπουλος, Μπούσης, Νκγουέμ, Τσόρνομαζ, Κολοβός, Νοικοκυράκης, Βενάρδος, Γεμιστός.

ΑΕΚ Β’: Θεοχάρης, Μανίσα, Κοσίδης, Παυλάκης, Κανελλόπουλος, Ρουκουνάκης, Κατσικάς, Μαυρούδης, Κολιμάτσης, Γκολφίνος, Σόσα.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4zu0x0sfmb5)

Πεντάρα για την ασταμάτητη Κηφισιά που συνεχίζει στην κορυφή της Super League 2

Σε υγιενό... περίπατο μετέτρεψε το παιχνίδι με την Ηλιούπολη η Κηφισιά που με καταιγιστική εμφάνιση "διέλυσε" την αντίπαλό της με το εμφατικό 5-0 και παρέμεινε στην κορυφή του Β' Ομίλου της Super League 2 με 13 βαθμούς, τόσους όσους έχει και ο Πανιώνιος. Μια ακόμη καλή εμφάνιση από τον Τετέι που πέτυχε δυο γκολ, ενώ από ένα πέτυχαν οι Μάναλης, Πόμπο και Παντελίδης.

Μόλις στο 5ο λεπτό η Κηφισιά άνοιξε λογαριασμό στο ματς με γυριστό σουτ του Μάναλη ο οποίος έγραψε το 1-0 και έφτασε τα τέσσερα γκολ τη φετινή σεζόν, δείχνοντας για ακόμη μια φορά ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Στο 23ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν... αέρα δυο τερμάτων με τον Τετέι ο οποίος μετά από φάση διαρκείας και ασταθή απόκρουση του αντίπαλου γκολκίπερ, πήρε το ριμπάουντ και έσκαψε τη μπάλα πάνω από τον Ντόκιτς για το 2-0.

Ασταμάτητος και αρκετά δραστήριος ο Τετέι "χτύπησε" ξανά στο 32ο λεπτό σκοράροντας γα το 3-0 με κοντινό πλασέ μέσα από την περιοχή. Απόλυτα κυρίαρχη στο ματς η Κηφισιά έδωσε διαστάσεις... θριάμβου στο σκορ στο 70ο λεπτό μετά από εξαιρετική συνεργασία των παικτών της και άψογο τελείωμα του Χόρχε Πόμπο ο οποίος πέτυχε το 4-0. Το... κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 5-0 έβαλε στο 80ο λεπτό με τον Παντελίδη ο οποίος μετά από βαθιά μπαλιά "χόρεψε" τους αντιπάλους του ευστοχώντας στη συνέχεια σε κενή εστία.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Νικοπολίδης, Σιμόν (63′ Σμπώκος), Σιλά, Κωνστακόπουλος, Τετέι (63′ Πόμπο), Κυριόπουλος, Σωτηράκος, Ντίας (63′ Σολόα), Μάναλης (74′ Παντελίδης), Σόουζα (63′ Σπίνος), Μαζουλουξής

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Ντόκιτς, Καρανίκας, Πολίτης, Μλαντένοβιτς (46′ Μάνος), Μαριάνοβιτς (46′ Σερπέζης), Λάμτσε, Βασιλούδης (46′ Θωμαΐδης), Πατάπης, Αλμέιδα (57′ Ενομό), Αλεξόπουλος, Μαυριάς (72′ Μπαλογιάννης)


Ο Διαγόρας Ρόδου υπέταξε τον ΠΑΟΚ Β' στη Θεσσαλονίκη

Την πρώτη του νίκη στη φετινή Super League 2 πέτυχε ο Διαγόρας Ρόδου ο οποίος έφυγε με το διπλό από τη Θεσσαλόνικη επικρατώντας με 21 του ΠΑΟΚ Β' που με τη σειρά του υπέστη την πρώτη του φετινή ήττα. Κάπως έτσι η ομάδα της Ρόδου πήρε βαθμολογική "ανάσα" και ανέβηκε στους 5 βαθμούς στη βαθμολογία του Α' Ομίλου, ενώ ο "δικέφαλος του βορρά" που πλέον μετρά 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, παρέμεινε στους 8.

Σε ένα σημείο που ο ρυθμός είχε πέσει αισθητά και το παιχνίδι κυλούσε δίχως αξιόλογες φάσεις, ο Διαγόρας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τασιούρα στον Μανωλάκη, ο Τσιαντούλας ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε από τα 11 βήματα βάζοντας τους φιλοξενούμενους μπροστά με 1-0, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι αυτό ήταν το πρώτο γκολ της φετινής σεζόν για τους Ροδίτες.

Ο ΠΑΟΚ Β' που όσο κυλούσαν τα λεπτά πίεζε ολοένα και περισσότερο, ισοφάρισε σε 1-1 στο 87' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ουρτάδο, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά την ισοφάριση ο Ολιβέρι με απίστευτη "βολίδα" από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με εντυπωσιακό τρόπο για το 1-2 χαρίζοντας στην ομάδα του το πρώτο της τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ Β': Μοναστηρλής, Φίλων (46′ Τασιούρας), Τσαούσης, Λαγωνίδης, Κωττάς, Γρόσδης, Τσοπούρογλου (58′ Κουλούρης), Μπράντονιτς (72′ Γκούμας), Κανίς (72′ Μύθου), Ρουμνιάντσεβ (78′ Καλόγηρος), Ουρτάδο.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ: Τσιλιγγίρης, Παρασκευάς, Νικολής, Μπρέγκου (80′ Παπαδόπουλος), Γαρουφαλιάς (89′ Σταματούλας), Δημόπουλος, Ντιαλόσι, Τσιαντούλας, Μανωλάκης, Κοκκίνης (46′ Ολιβέρι), Μανιάς.