Επιστροφή στη δράση για τις ομάδες νέων στο Πρωτάθλημα Ελλάδος, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ και να επικρατεί στο φινάλε με γκολ του Λάζαρη με 3-2. Οι "πράσινοι" πιτσιρικάδες φρόντισαν να αφιερώσουν τόσο τα γκολ όσο και τη νίκη στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Αφιέρωσαν στον Μπάλντοκ τη νίκη οι ποδοσφαιριστές της Κ19 του Παναθηναϊκού

Για πρώτη φορά μετά την είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο Παναθηναϊκός πάτησε χορτάρι με την Κ19 του να φροντίζει να τον τιμάει για την παρουσία του στην ανδρική ομάδα και τον άδικο χαμό του σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Οι "πράσινοι" που αντιμετώπισαν τον ΟΦΗ κατάφεραν να επικρατήσουν χάρις σε γκολ του Λάζαρη στο 86ο λεπτό, με τον σκόρερ να σηκώνει το μαύρο περιβραχιόνιο στον αέρα, κάτι που είχε πραγματοποιήσει και ο Αντριάνο Μπρέγκου που είχε δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι Κρητικοί γύρισαν την εις βάρος τους κατάσταση χάρις στα δύο γκολ του Σταυρόπουλου μέχρι το 78ο λεπτό, αλλά στην αμέσως επόμενη φάση το "τριφύλλι" ισοφάρισε εκμεταλλευόμενος το αυτογκόλ του Λαγουδάκη, που έστειλε άθελα του τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του.

Το τελικό 3-2 έγραψε μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια ο Οδυσσέας Λάζαρης, δίνοντας ένα σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές φάνηκαν πως ήταν επηρεασμένοι, αλλά φρόντισαν να κάνουν υπερήφανο τον Μπάλντοκ που τους έβλεπε από ψηλά.


ΟΦΗ Κ19: 
Καλαφάτης, Λαγουδάκης, Χαραλαμπάκης, Κ. Χνάρης, Καινουργιάκης (Νινιράκης 90'), Ε. Χνάρης, Δάρλας (Κωστέας 82'), Φαϊτάκης, Τακάκης (Σωμαράκης 73'), Αδαμάκης (Τσελεγγίδης 90'), Σταυρόπουλος

Παναθηναϊκός Κ19Καρακασίδης, Σκαρλατίδης, Δουβίκας, Λιναρδάκης, Βύντρα, Τακεσιάν (Σπάθαρης 75'), Μπόκος (Τρίκατζης 84'), Ζέκα (Καρούζος 86'), Νταμπίζας (Ντιαλό 75'), Μπρέγκου, Λάζαρης