Μια συναρπαστική "μάχη" αναμενόταν στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναιτωλικό! Ο Παναιτωλικός που αποτελεί μια από τις εκπλήξεις της φετινής Super League και έβαλε δύσκολα στους μεγάλους τις προηγούμενες αγωνιστικές ήθελε να συνεχίσει στα... θετικά μετά την τεράστια νίκη του επί της ΑΕΚ. Και το κατάφερε και την 8η αγωνιστική με εντυπωσιακό τρόπο! 

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη που συνεχίζει να "κλέβει" τις εντυπώσεις, "απέδρασε" με το διπλό επικρατώντας με 2-0 της ομάδας του Περιστερίου που παρέμεινε στους 8 βαθμούς, πραγματοποίησε σε ένα ακόμη ματς πειστική εμφάνιση και με το τρίποντο που πανηγύρισε ανέβηκε αισίως στην δεύτερη θέση με 14 βαθμούς με απολογισμό 4 νικών, 2 ισοπαλιών και 2 ηττών! Προηγήθηκε με αυτογκόλ του Σταυρόπουλου, με "ζωγραφιά" του Μπουζούκη έκανε το 0-2. Φυσικά, όπως σε όλους τους αγώνες της 8ης αγωνιστικής, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ.

Mάλιστα, δυναμικό παρών στις εξέδρες του γηπέδου έδωσαν και οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού οι οποίοι βλέπουν την ομάδα τους να συνεχίζει στις... υψηλές πτήσεις και να παίρνει τη μία πολύτιμη νίκη μετά την... άλλη, κάτι που τους οδήγησε να ταξιδέψουν από το Αγρίνιο στην Αθήνα για να στηρίξουν και να δώσουν τη δική τους ώθηση στους παίκτες του Πετράκη οι οποίοι τους χάρισαν μια ακόμη μεγάλη βραδιά! "Η δύναμη που δεν υπολογίζανε΄" έγραφε χαρακτηριστικά ένα μεγάλο πανό.

pano_panaitwlikos


Υπέταξε τον Ατρόμητο και συνενίζει την ξέφρενη πορεία του ο Παναιτωλικός

Mε το... καλημέρα στο ματς ήρθε η πρώτη καλή στιγμή! Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, ο Ατρόμητος είχε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει όμως ο Τσάβες είχε διαφορετική... άποψη! Ο Ουάρντα με υπέροχη κάθετη έδωσε τη μπάλα στον Μπάκου που βγήκε σε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ ο οποίος είχε απάντηση στο πλασέ του και κράτησε το μηδέν απομακρύνοντας σωτήρια τη μπάλα.

Μπορεί ο Ατρόμητος να πίεζε και να κυριαρχούσε στα πρώτα λεπτά, το γκολ όμως ήρθε από τον Παναιτωλικό! Στο 14ο λεπτό, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά στο σκορ 1-0 με αυτογκόλ. Ο Χουτεσιώτης προσπάθησε να απομακρύνει τη μπάλα μετά από σέντρα-φαρμάκι του Μαυρία, αυτή κατέληξε στον Σταυρόπουλο ο οποίος άθελά του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

atromhtos_panaitwlikos

Οι Περιστεριώτες είχαν τη μπάλα στα πόδια τους και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν κινδύνους στα αντίπαλα καρέ, ενώ απείλησαν στο 33' με κεφαλιά του Ουράντα την οποία εξουδετέρωσε ο Τσάβες που κράτησε το μηδέν για την ομάδα του. Στο 35ο λεπτό, ο Παναιτωλικός έφτασε πολύ κοντά στο 0-2 ωστόσο ο Χουτεσιώτης είπε "όχι" σε τετ-α-τετ με τον Ντίας.Το δεύτερο γκολ για τον Παναιτωλικό δεν άργησε να έρθει και μάλιστα επιτεύχθηκε με εντυπωσιακό τρόπο! Ο Μπουζούκης "έπιασε" ένα εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ, εξαπέλυσε τον "κεραυνό" και νίκησε τον Χουτεσιώτη με... σύμμαχό του το δεξί δοκάρι για το 0-2 των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ατρόμητος που είχε βρεθεί στα... σχοινιά, ήθελε να βρει ένα γρήγορο γκολ για να μειώσει ωστόσο αν και είχε τη μπάλα στα πόδια του και προσπαθούσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, "έπεφτε" πάνω στην καλά οργανωμένη αμυντική λειτουργία του Παναιτωλικού που δεν επέτρεπε να δεχθεί μεγάλες φάσεις, ενώ ο Τσάβες φώναζε "παρών" όποτε τον χρειαζόταν η ομάδα του.

atromitos_panaitwlikos


Στα εναπομείνανα λεπτά, οι γηπεδούχοι πίεζαν ολοένα και περισσότερο, απείλησαν στο 79' με τον Γιουμπιτάνα ωστόσο ο Παναιτωλικός διαχειρίστηκε άψοφα το υπέρ του προβάδισμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή το οποίο τον βρήκε μεγάλο νικητή με 2-0 σε μια ακόμη δική του... παράσταση. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι "άγγιξαν" τ 0-3 στο 89' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λιάβα την οποία απέκρουσε ο Χουτεσιώτης με τη... βοήθεια του αριστερού του δοκαριού.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Χουτεσιώτης, Κίνι, Αθανασίου (46' Γιουμπιτάνα), Μανσούρ, Σταυρόπουλος (66' Μίχορλ), Ουετραόγκο, Τσιγκάρας (46' Μουντές), Γκονζάλες (73' Καλοσκάμης), Μπακού (66' Βρακάς), Ουάρντα, Φαν Βέερτ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάβες, Λιάβας, Παντελάκης, Στάγιτς, Μαυρίας (84' Μπακάκης), Σιέλης, Μπουζούκης (75' Λουίς), Ντίας (65' Ρόα), Πέρες (84' Κουρί), Τορεχόν, Λομόνακο (76' Μάγντεβατς)