Σ' 'ενα ματς δίχως πολλές συγκινήσεις και μεγάλες φάσεις, Λαμία και Asteras AKTOR "κόλλησαν" στο μηδέν 0-0 για την 8η αγωνιστική της Super League, με τους Αρκάδες να μην συνδυάζουν την επιστροφή και το ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο τους με νίκη. "Κλειστό" παιχνίδι που όπως κύλησε μόνο μια προσωπική ενέργεια θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά, το γκολ που ήταν το ζητούμενο δεν ήρθε και έτσι οι δυο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Αξίζει να τονιστεί ότι όπως σε όλα τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής, τηρήθηκε πριν από τη σέντρα του αγώνα ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ ο οποίος βύθισε σε βαρύ πένθος το ελληνικό ποδόσφαιρο με την τραγική απώλειά του. Σημειώνεται ότι με την ισοπαλία αυτή οι Αρκάδες που την προηγούμενη αγωνιστική είχαν πανηγυρίσει διπλό στη Λεωφόρο στο τελευταίο ματς του Κλοντ Μακελελέ, ανέβηκαν στους 10 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας έφτασε τους 6 βαθμούς.

Χωρίς νικητή το Λαμία - Asteras AKTOR στο "Αθανάσιος Διάκος"

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού όπου οι ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο, ενώ η πρώτη απειλή στο ματς ήρθε από τη Λαμία και τον Γκουίντο που μετά από σέντρα πήρε καρφωτή κεφαλιά στην "καρδιά" της περιοχής όμως η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Κόστιτς.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4zz9nfl2h89)
Λίγο έλειψε να ανοίξει λογαριασμό στο ματς ο Asteras AKTOR στο 14ο λεπτό όταν και ο Μακέντα μετά από εκτέλεση κόρνερ, αιφνιδίασε την άμυνα της Λαμίας, έκανε "έξυπνη" κεφαλιά όμως είδε τη μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Κόστιτς και να του στερεί το γκολ!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4zz6gxrczwx)
Στη συνέχεια, ο ρυθμός ισορρόπησε και το ματς κυλούσε δίχως μεγάλες φάσεις μέχρι που ξεκίνησε ένας "καταιγισμό" από τις δυο πλευρές μετά το 35ο λεπτό. Αρχικά, από την πλευρά της Λαμίας που απείλησε με κεφαλιά του Βλαχομήτρου την οποία απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τσιντώτας στο 37', ενώ στην αμέσως επόμενη φάση οι Αρκάδες απάντησαν με σουτ του Χουχούμη το οποίο εξουδετέρωσε ο Κόστιτς.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4zzvgln4bjt)
Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 47ο λεπτό ο Asteras AKTOR διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε χέρι του Ραντόνια ωστόσο μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, αποφάνθηκε ότι δεν υπάρχει κάτι με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d500plrsdbux)
Η πρώτη απειλητική στιγμή στο δεύτερο μέρος σημειώθηκε στο 73ο λεπτό από τους Αρκάδες οι οποίοι απείλησαν με Τριανταφυλλόπουλο που επιχείρησε κοντινή προβολή μετά από εκτέλεση κόρνερ ωστόσο ο Κόστιτς είχε καίρια επέμβαση και απομάκρυνε τον κίνδυνο για τη Λαμία "καθαρίζοντας" τη φάση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d500vq7pyakp)
Στα εναπομείναντα λεπτά, οι δυο ομάδες έψαξαν το "χρυσό" γκολ που θα τους έδινε το τρίποντο ωστόσο καμία από τις δυο δεν κατάφερε να φτάσει κοντά σε κάποια φάση για να πάρει το προβάδισμα με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει μέχρι τέλους και οι δυο ομάδες να αρκεστούν στον έναν βαθμό.


ΛΑΜΙΑ
: Κόστιτς, Κορνέζος, Αντράντε (24' Γιαννούτσος), Σιόβας, Ραντόνια, Ρινγκ (72' Μέκιτς), Νούνιες, Μπίκοφ, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος (72' Σαραμαντάς), Γκουίντο (58' Ενρίκες)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ AKTOR: Τσιντώτας, Ντέλι, Τριανταφυλλόπουλος, Άλχο, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (67' Τζανδάρης), Αλάγκμπε, Καλτσάς (86' Τζίμας), Μπαρτόλο (90'+3' Μπιλέ), Κρέσπι (67' Παλάσιος), Μακέντα

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d501cleiiddd)