Η πρωτοπόρος του τουρκικού πρωταθλήματος και αντίπαλος του ΠΑΟΚ στη League Phase του Europa League, Γαλατασαράι συνεχίζει το αήττητο σερί της και ο Βίκτορ Όσιμεν εξακολουθεί να "τρελαίνει" κόσμο με τα απίθανα επιτεύγματά του στο χορτάρι! Η ομάδα του έφυγε με άνετο διπλό 0-3 από την έδρα της Αντάλιασπορ και ο Νιγηριανός φορ που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τη Νάπολι, βρήκε δίχτυα με ασύλληπτο ανάποδο ψαλιδάκι, ένα γκολ που έχει γίνει... viral!

Το γκολ της... χρονιάς ήρθε από την Γαλατασαράι με πρωταγωνιστή τον Όσιμεν

Όταν ο Βίκτορ Όσιμεν αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Νάπολι, επικρατούσε πανζουρλισμός στις τάξεις των φιλάθλων της Γαλατασαράι με τη μεταγραφική "βόμβα" που πυροδότησε η ομάδα τους! Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ τρίβει τα... χέρια της με τον Νιγηριανό ο οποίος ήδη σε πέντε ματς που έχει αγωνιστεί, έχει πανηγυρίσει τρία γκολ και έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ δείχνοντας την απαράμιλλη κλάση του!

Το τελευταίο του γκολ ωστόσο είχε άλλη... ομορφιά, με τον 25χρονο στράικερ να περνά ως αλλαγή στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αντάλιασπορ στο 78' αντικαθιστώντας τον Μάουρο Ικάρντι και λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στο 90+2' έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-0 και όχι έτσι... απλά, αλλά με ανάποδο ψαλιδάκι που... κόβει την ανάσα!

Όπως ήταν λογικό και επόμενο το γκολ του έγινε viral και έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ενώ δεν είναι λίγοι οι χρήστες των social media που το χαρακτηρίζουν ως ένα από τα καλύτερα γκολ της χρονιάς κι ας είναι ακόμη... Οκτώβριος!