Ποιος να πει και... τι στον Λιονέλ Μέσι! Ο Αργεντινός σούπερ σταρ δείχνει στα 37 του χρόνια ασταμάτητος και δεν σταματά να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Να "χορεύει" τους αντιπάλους του και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα! Τέσσερις ημέρες μετά το μυθικό χατ-τρικ του με τη φανέλα της Αργεντινής, είπε να... επαναλάβει το ίδιο για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι στην ισοπεδωτική νίκη που πέτυχε με 6-2 επί της Νιου Ίνγκλαντ στο MLS.

Κι όλα αυτά στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της regural season, σ' έναν αγώνα που η... παρέα του Μέσι κατέκτησε το Supporters' Shields το οποίο είναι το Κύπελλο που αναμένεται στον πρωταθλητή της κανονικής διάρκειας!

Χατ-τρικ του GOAT Λιονέλ Μέσι στη νίκη κορυφής της Ίντερ Μαϊάμι

Ασταμάτητος είναι ο Λιονέλ Μέσι τη φετινή σεζόν καθώς σε 22 συμμετοχές που έχει καταγράψει με την Ίντερ Μαϊάμι και την εθνική Αργεντινής μετρά 22 γκολ και 12 ασίστ σε 1720' λεπτά συμμετοχής. Το χατ-τρικ που πέτυχε κόντρα στην Νιου Ίνγκλαντ μέσα σε 24 λεπτά και συγκεκριμένα από το 57' μέχρι το 81' ήταν το 59ο (!) της σπουδαίας καριέρας του, ενώ στη νίκη με 6-2 της ομάδας του "οργίασε" και ο Λουίς Σουάρες που σκόραρε δυο γκολ και μοίρασε δυο ασίστ. Δυο κολλητοί και συμπαίκτες εν... δράση!

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα στο 78ο λεπτό με φοβερό σουτ από τα όρια της περιοχής όπου και έγραψε το 4-2, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα "χτύπησε" ξανά όταν και πήρε τη μπάλα από τον Άλμπα και με άψογο τελείωμα σκόραρε για το 5-2.

Το... κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 6-ε έβαλε στο 89ο λεπτό όταν και πλάσαρε προ κενής εστίας μετά από μαγικό γύρισμα του Λουίς Σουάρες! Με μια ακόμη μοναδική παράσταση του Μέσι και απίστευτη εμφάνιση του Σουάρες.