Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη League Phase του Europa League, Ρέιντζερς ήθελε πάση-θυσία τους τρεις βαθμούς στο εκτός έδρας ματς με την Κιλμάρνοκ για να ψαλιδίσει τη διαφορά από την πρωτοπόρο Σέλτικ ωστόσο όχι απλά δεν έφυγε με κάποιον βαθμό από το "Ράγκμπι Παρκ" αλλά γνώρισε και την ήττα με 1-0 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στη Σκωτία. 

"Ξέρανε" την Ρέιντζερς η Κιλμάρνοκ, έμεινε στο -6 από την κορυφή η αντίπαλος του Ολυμπιακού

Τρεις σημαντικούς βαθμούς άφησε στο "Ράγκμπι Παρκ" η Ρέιντζερς η οποία βρίσκεται στο... κυνήγι της πρωτοπόρου Σέλτικ κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μείνει στους 16 βαθμούς και στο -6 από την πρωτοπόρο Σέλτικ και την δεύτερη Αμπερντίν οι οποίες ισοβαθμούν με 22 βαθμούς. Αυτή μάλιστα ήταν η δεύτερη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Σκωτίας για την αντίπαλο του Ολυμπιακού.

Οι γηπεδούχοι που σκόραραν και στο πρώτο ημίωρο με κεφαλιά του Ντέας που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, πέτυχαν το νικητήριο γκολ στο 87ο λεπτό με τον Γουότκινς ο οποίος σημείωσε το τρίτο του φετινό γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ πριν την ανάπαυλα η Ρέιντζερς είχε και δοκάρι με σουτ του Ντέσερς από δύσκολη γωνία. Υπενθυμίζεται ότι η Ρέιντζερς θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τον Ολυμπιακό στις 7 Νοεμβρίου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την 4η αγωνιστική της League Phase του Europa League.



Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Σάββατο 19/10

Χαρτς-Σεν Μίρεν 4-0

Σεν Τζόνστον-Ρος Κάουντι 3-0

Σέλτικ-Αμπερντίν 2-2

Νταντί Γιουνάιτεντ-Χιμπέρνιαν 3-2

Μάδεργουελ-Νταντί 0-1

Κυριακή 20/10

Κιλμάρνοκ-Ρέιντζερς 1-0