Ο Ολυμπιακός αρχίζει να βλέπει σιγά σιγά τους τραυματίες του να επιστρέφουν, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να κάνει τις πρώτες προπονήσεις με την ομάδα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βλέποντας την κατάσταση του θέλει να του δώσει χρόνο και τον έβαλε στις επιλογές της Basket League αντί του Φιλίπ Πετρούσεφ.

Μιλουτίνοφ αντί Πετρούσεφ στη Basket League για τον Ολυμπιακό

Λίγες ημέρες μετά την ήττα απέναντι στην Αναντολού Εφές και το πρόβλημα στα ριμπάουντ που συνεχίζει και αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να "επιστρατεύσει" τον Νίκολα Μιλουτίνοφ που έχει επιστρέψει τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις.

Ο Σέρβος σέντερ δεν έχει προλάβει να "γράψει" συμμετοχή φέτος με την ερυθρόλευκη φανέλα, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο ξεπεράστηκε και πλέον είναι έτοιμος να γυρίσει στην αγωνιστική δράση στη Basket League.

Ο Μιλουτίνοφ πήρε τη θέση του Φιλίπ Πετρούσεφ που παρουσιάστηκε αδιάφορος στο παιχνίδι της Πόλης και ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει αρκετά παράπονα από εκείνον. Οι φήμες για επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα καλά κρατούν και ο παίκτης μοιάζει επηρεασμένος.

Αναφορικά με το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, απέναντι στην Καρδίτσα οι "ερυθρόλευκοι" θα ταξιδέψουν χωρίς τον Εβάν Φουρνιέ, μιας και ο Γάλλος σούπερ σταρ αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στους γλουτούς.