Η προς πάσα κατεύθυνση εξομολογούμενη αγάπη των Απόστολου Χρήστου και Εμμανουήλ Καραλή για τον Ολυμπιακό ήταν ένας από τους λόγους που η βράβευση στο Καραϊσκάκη, στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό για την 8η αγωνιστική της Super League, περιείχε στοιχεία συγκίνησης, όχι από εκείνους για τους οποίους έγινε. 


Ολυμπιακός: Με Καρεμπέ και Κοβάτσεβιτς

Τα ανδραγαθήματα των δύο σπουδαιών, πραγματικά σπουδαίων, Ελλήνων αθλητών στο Παρίσι, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, ήταν η αιτία και, μαζί, ο αποχρών λόγος.



christou_karalis_olympiakos_karaiskaki6
christou_karalis_olympiakos_karaiskaki5
christou_karalis_olympiakos_karaiskaki4
christou_karalis_olympiakos_karaiskaki3
christou_karalis_olympiakos_karaiskaki2
christou_karalis_olympiakos_karaiskaki1
christou_karalis_olympiakos_karaiskaki14
christou_karalis_olympiakos_karaiskaki13
christou_karalis_olympiakos_karaiskaki12
christou_karalis_olympiakos_karaiskaki11
christou_karalis_olympiakos_karaiskaki10
christou_karalis_olympiakos_karaiskaki9
christou_karalis_olympiakos_karaiskaki8
christou_karalis_olympiakos_karaiskaki7


Ο "ασημένιος" ολυμπιονίκης στα 200μ. ύπτιο και ο "χάλκινος" στο άλμα επί κοντώ χάρισαν στους φιλάθλους δύο αξιομνημόνευτες στιγμές. Χρήστου και Καραλής μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που έχουν ξανακάνει σε παλιότερες επιτυχίες τους, δέχθηκαν το θερμό χειροκρότημα των φίλων της ομάδας, έδειξαν ξανά, χωρίς να είναι βαρετό, τα μετάλλιά τους, και βραβεύτηκαν.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d50nq5zetlih)
Ο Κριστιάν Καρεμπέ ήταν εκείνος που βράβευσε τον 27χρονο κολυμβητή, ενώ ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς αυτός που τίμησε τον 25χρονο άλτη. 

Είναι βέβαιο, πάντως, ότι και στους δύο μια τέτοια τιμή, μέσα σε όλες όσες έχουν έρθει τους προηγούμενους δύο μήνες, είναι ξεχωριστή, αφού γίνεται από ένα λαοφιλή σύλλογο ο οποίος, κιόλας, γιορτάζει τη φετινή σεζόν τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του.