Μεγάλες οι φιλοδοξείες που έχει φέτος ο Ηρακλής, αλλά έφτασε στην 5η αγωνιστική της Super League 2 για να σημειώσει την πρώτη του νίκη. Επικράτησε 1-0 του νεοφώτιστου Εθνικού Νέου Κεραμιδίου στο "Καυτανζόγλειο"! Επίσης ο Μακεδονικός επιβλήθηκε 4-2 της Καβάλας και για τον Νότιο Όμιλο το Αιγάλεω επικράτησε 1-0 των Χανίων.

Μεγάλη ήταν η πίεση στον Ηρακλή που ήθελε την πρώτη νίκη στη Super League 2 και την πέτυχε με το 1-0 απέναντι στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Το γκολ που έμελλε να κρίνει τον νικητή και να χαρίσει το «τρίποντο» στον «γηραιό» ήρθε χάρη σε ένα σουτ του -κεντρικού αμυντικού- Διαμαντή, στο 73ο λεπτό.

"Καλπάζει" ο Μακεδονικός στη Super League 2

Στο άλλο ματς του Νοτίου ομίλου, ο Μακεδονικός επιβλήθηκε με 4-2 της Καβάλας στη Νεάπολη, με αποτέλεσμα να περάσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Τα γκολ των νικητών έβαλαν οι Ταβάρες (12' πεν.), Γιακουμάκης ( 17', 53'), Τοπαλίδης (90'+3' ), ενώ η Καβάλα έβαλε γκολ με τους Παπαδόπουλο (49'), Μάντιτς (70').

Νίκη ξανά εκτός για τον Παναργειακό στη Super League 2

Για το Νότιο όμιλο ο Παναργειακός πέρασε από την Τρίπολη, νικώντας με 3-1 την δεύτερη ομάδα του Αστέρα, φτάνοντας τις δύο νίκες στο πρωτάθλημα, αμφότερες εκτός έδρας μάλιστα! Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τους Ντιαλό (42'), Καμπράν (45' πεν. ), Τσιράκης ( 81'). Ο Αστέρας σκόραρε με τον Κωστέα στο 51'.

Το Αιγάλεω "βύθισε" κι άλλο τα Χανιά

Το Αιγάλεω κέρδισε με 1-0 τα Χανιά, χάρη σε ένα τέρμα του Μπάμπη στο 75’, με το "Σίτι" να επιστρέφει στις νίκες μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα και τους απογοητευτικούς Κρητικούς να παραμένουν στην τελευταία θέση του πίνακα, με έναν πόντο μόνο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d50oesabdxmx)