Σ' ένα παιχνίδι που το κλίμα συγκίνησης ήταν ευδιάκριτο λόγω του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο ΟΦΗ υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό για την όγδοη αγωνιστική της Super League. Οι "πράσινοι" προηγήθηκαν με 0-1 στο πρώτο ημίχρονο με σκόρερ τον Τετέ που αφιέρωσε το γκολ στον πρώην συμπαίκτη του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d50q7o1yjkyx)
Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες δεν είχαν τον ίδιο ρυθμό, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να διασφαλίζει την άμυνα του και να παίρνει ένα τρίποντο που χρειαζόταν πολύ, λίγες ημέρες πριν το μεγάλο παιχνίδι απέναντι στην Τσέλσι για το Conference League.

Μπροστά στο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός - Έχασε σημαντικές ευκαιρίες ο ΟΦΗ

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Παναθηναϊκό, με τον Τετέ να κάνει την πολύ ωραία προσωπική ενέργεια από τα δεξιά και ενώ σύγκλινε, έπιασε το σουτ και νίκησε τον Χριστογεώργο, με το τέρμα να αφιερώνεται στον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ στο έκτο λεπτό.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d50qdrujjhjd)
Ο ΟΦΗ θέλησε να απαντήσει γρήγορα και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης χάνοντας μία μεγάλη ευκαιρία για το 1-1. Ο Ντραγκόφσκι δεν έδιωξε καλά, η μπάλα στρώθηκε στον Χατζηθεοδωρίδη που μπήκε μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ με άδεια εστία πήγε πάνω από τα δοκάρια των "πρασίνων".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d50qid71a5e9)
Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο έψαξε και δεύτερο γκολ με τον Μπακασέτα να προσπαθεί να τελειώσει ανορθόδοξα τη φάση και τη μπάλα να καταλήγει στον Γερεμέγεφ που δεν μπόρεσε να τη στείλει στα δίχτυα στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d50qt6qthsmp)
Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε, με τον Ντραγκόφσκι να δείχνει πως δεν έχει επιστρέψει καλά μετά τον τραυματισμό του, καθώς λίγο έλειψε να δώσει έτοιμο γκολ στον Γιουνγκ που του έκλεψε τη μπάλα μέσα στη περιοχή αλλά δεν κατάφερε τελευταία στιγμή να πλασάρει.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d50qt6qevy2p)
Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο ανήκε στον ΟΦΗ, με τον Γιουνγκ να κάνει εντυπωσιακή κίνηση, να φέρνει τη μπάλα στο δεξί αλλά ο "κεραυνός" του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παναθηναϊκού με το 0-1 να παραμένει.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d50r5bvymmeh)

Κράτησε το "διπλό" ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΟΦΗ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την ισοφάριση, αλλά να σπαταλούν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν. Αρχικά ο Σενγκέλια προσπάθησε να κινήσει τον Ντραγκόφσκι και στη συνέχεια ο Γκονσάλες, με τον τερματοφύλακα των "πρασίνων" να αποκρούει και στις δύο περιπτώσεις.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d50rwvxksjc1)
Η πρώτη μεγάλη φάση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο μέρος ήρθε από στημένη φάση, με τον Μπακασέτα να εκτελεί το κόρνερ από τα δεξιά, ο Αράο σηκώθηκε πιο ψηλά απ' όλους να πάρει την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d50rwvxdoa0x)
Όσο περνούσε ο χρόνος τόσο ευκολότερα κατάφερνε το "τριφύλλι" να κρατήσει μακριά από την εστία του, τους γηπεδούχους, οι οποίοι παρά τις άλλαγες που έκανε ο Μίλαν Ράσταβατς δεν κατάφεραν να απειλήσουν και να ισοφαρίσουν, με τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει στα τρίποντα στη Super League.



ΟΦΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Χριστογεώργος, Γκονζάλες, Χατζηθεοδωρίδης (78' Αμπάντα), Χριστόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μπαΐνοβιτς (68' Μπάκιτς), Καραχάλιος, Φούντας (68' Ριέρα), Νους, Σενγκέλια, Γιούνγκ(78' Σαλδέδο)

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο (79' Μαξίμοβιτς), Τσέριν, Μπακασέτας (80' Ουναΐ), Τετέ (89' Μαντσίνι), Τζούριτσιτς (61' Πελίστρι), Γερεμέγεφ (79' Νίκας)