Η Σλάβια Πράγας, αντίπαλος του ΠΑΟΚ, στην 7η αγωνιστική του Europa League (23/01 στην Τούμπα), νίκησε 2-1 εκτός έδρας την Γιάμπλονετς για την 12η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Τσεχίας.

Βασικός ήταν με την Σλάβια Πράγας ο Χρήστος Ζαφείρης εκ των κορυφαίων παικτών της, η οποία προηγήθηκε με τα γκολ των Μίτσεζ (18'), Λινγκρ (61'). Η Γιάμπλονετς μείωσε στο 66' με τον Τσαντουρισβίλι, αλλά μέχρι εκεί.

Αυτή ήταν η 10η νίκη της Σλάβια Πράγας σε 11 παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχοντας και μια ισοπαλία και είναι μια από τις δυνατές αναφορικά με τους αντίπαλους των ελληνικών ομάδων.

Αντίπαλοι ελληνικών ομάδων: Πρόκριση για την Πόρτο

Ματς κυπέλλου είχε η Πόρτο, η οποία επιβλήθηκε 3-0 εκτός έδρας της άσημης Σιντρένσε και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του κυπέλλου. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στην 7η αγωνιστική του Europa League (23/01 στο Οπόρτο), προηγήθηκε στο 25' με τον Γκαλένο. Στο 54' ο Ιβάν Ζάιμε έκανε το 2-0 και ο Τιάγκο Τζαλό έβαλε το τρίτο τέρμα στο 59'.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Φερεντσβάρος, πήρε μια ακόμα νίκη στην Ουγγαρία

Στην Ουγγαρία η Φερεντσβάρος επικράτησε 2-0 της Φεχερβάρ και συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στην κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην 6η αγωνιστική του Europa League (12/12 στην Τούμπα), άνοιξε το σκορ με τον Σαλντάνια στο 23' και στο 56' με πέναλτι ο Κάντι Μπόρζες διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Για την Φερεντσβάρος ήταν η 7η νίκη σε 8 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας,