Το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων περιέχει σημαντικές αναμετρήσεις τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται την ΑΕΚ στο ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής της Basket League, ενώ ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες στην έδρα της Καρδίτσας.

Με Basket League και ματσάρα στην Premier οι αθλητικές μεταδόσεις

Η τρίτη αγωνιστική της Basket League ολοκληρώνεται με σπουδαίες αναμετρήσεις. Αρχικά ο Ολυμπιακός ταξιδεύει για την Καρδίτσα με στόχο να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα του στο τελευταίο παιχνίδι της Euroleague απέναντι στην Αναντολού Εφές.

Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν μπροστά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά δεν κατάφεραν να φύγουν με το "διπλό" από την Πόλη. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδειξε να έχει αρκετά παράπονα από τους παίκτες του κυρίως στο θέμα των ριμπάουντ.

Επέλεξε μάλιστα να κάνει ουσιαστικά την πρώτη του αλλαγή στο πρωτάθλημα στους ξένους - εκείνη του ΜακΚίσικ με τον Φαλ δεν "μέτρησε" - και να βάλει στη θέση του... ξενερωμένου Φιλίπ Πετρούσεφ τον Νίκολα Μιλουτίνοφ που έχει επιστρέψει τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4ut40px652p)
Ο Σέρβος σέντερ χρειάζεται παιχνίδια για να βρει ρυθμό, μιας και έρχεται μία σειρά αγώνων πολύ απαιτητική και πρέπει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν και χωρίς τον Εβάν Φουρνιέ που αντιμετωπίζει πρόβλημα στους γλουτούς.

Το παιχνίδι που ολοκληρώνει την αγωνιστική της Basket League είναι το παραδοσιακό ντέρμπι της Αθήνας, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και την ΑΕΚ, με τους "πράσινους" να προέρχονται από δύο σερί ήττες στη διαβολοβδομάδα της Euroleague.

Χρειάζονται μία νίκη που θα τους ανεβάσει ψυχολογικά, μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι του πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Από την άλλη η "Ένωση" βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματα της με τον Ντράγκαν Σάκοτα να φέρνει ηρεμία ξανά στην ομάδα.

Ο Εργκίν Αταμάν δε θα υπολογίζει για τον αγώνα τις υπηρεσίες των Κώστα Σλούκα και Δημήτρη Μωραΐτη, ενώ χρόνο συμμετοχής θα πάρει σε περίπτωση που χρειαστεί ο Κώστας Αντετοκούνμπο που βρισκόταν αρκετό χρόνο στα "πιτς" λόγω τραυματισμού.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4ty6x59ihn5)
Συναρπαστικό αναμένεται το ματς που κλείνει την όγδοη αγωνιστική στην Premier League, με τη Νότιγχαμ Φόρεστ να υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας που προσπαθεί να βρει τα πατήματα της στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος έχοντας μόλις τρεις βαθμούς.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι, έχουν ξεκινήσει με θετικό πρόσημο, η διακοπή αναμένεται να τους έκανε καλό, καθώς ξεκουράστηκαν παίκτες που είχαν επιβαρυνθεί αρκετά και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες για ν' ανέβουν κι άλλο στην κατάταξη.


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

15:00 COSMOTE SPORT 7 ATP 500 - Βιέννη
15:00 COSMOTE SPORT 8 ATP 500 - Βασιλεία
17:15 ΕΡΤ3 ΑΣ Καρδίτσας - Ολυμπιακός Basket League
19:00 COSMOTE SPORT 4 Αναντολού Εφές - Νταρουσάφακα Τουρκία: Μπάσκετ
20:00 COSMOTE SPORT 9 Ελλάδα - Ιταλία Socca Aegean Cup 
20:15 ΕΡΤ 3 Παναθηναϊκός AKTOR - ΑΕΚ Basket League
21:00 COSMOTE SPORT 6 ATP 500 - Βασιλεία
21:30 NOVASPORTS START Αλμπαθέτε - Μπούργος La Liga 2
21:45 COSMOTE SPORT 2 Ελλάς Βερόνα - Μόντσα Serie A
22:00 NOVASPORTS 1 Βαλένθια - Λας Πάλμας La Liga
22:00 NOVASPORTS PREMIER Νότιγχαμ Φόρεστ - Κρίσταλ Πάλας Premier League
22:00 COSMOTE SPORT 9 Ελλάδα - Κροατία Socca Aegean Cup