Το ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική της Super League έληξε 1-1, ενώ μετά την λήξη του υπήρξε ένταση με πρωταγωνιστή τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον CEO της Ένωσης, Γιώργο Κοσμά.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συγκρατήθηκε από ανθρώπους του ΠΑΟΚ, κάνοντας έντονα παράπονα για κάποιες φάσεις του ματς, ενώ κάποια στιγμή βρέθηκε κοντά του και ο CEO της ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς. Οι δυο τους αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d50w09f5qrqx)


Λίγο αργότερα στην ΑΕΚ, σχολιάζοντας όσα συνέβησαν εντός αγωνιστικού χώρου, τονίζουν πως ο Ρουμάνος τεχνικός... "κινήθηκε επιθετικά προς τον Λαμέλα".

Στην ΑΕΚ υπογραμμίζουν ότι δεν είχαν την παραμικρή εμπλοκή στα επεισόδια και πως άτομα από το επιτελείο του ΠΑΟΚ έκαναν χειρονομίες προς την εξέδρα, ενώ ο Λουτσέσκου έβριζε προς την κάμερα!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d50ww33myzq1)


Η θέση του ΠΑΟΚ

Θέση πήρε και ο ΠΑΟΚ, όπου ανέφερε σχετικά:

"Ως γνήσια προσφυγική ομάδα αποφεύγουμε την κλάψα που για κάποιους έχει γίνει δευτέρα φύση. Υπερασπιζόμαστε με πάθος την ομάδα μας, και φυσικά πληρώνουμε τα λάθη μας και δεν επιτρέπουμε στον εαυτό μας τη υποκριτική θυματοποίηση.


Συστήνουμε σε όλους να χρησιμοποιούν με σύνεση τον όρο «πρόκληση» από την αρχή της ιστορίας κι όχι από το βολικό τους επεισόδιο. Έχουμε κάνει τιτάνια υπομονή με την a la cart αγιοποίηση των αντιπάλων μας και την μόνιμη δαιμονοποίηση του κορυφαίου προπονητή στη χώρα, που μόνο επειδή σε κάθε τόνο υπενθυμίζει τη δική του άποψη, είναι επί 90 λεπτά στο στόχαστρο αρρωστημένων προσβολών επί χρόνια.

ΥΓ. Από την πλευρά μας ζητούμε να μην κληθεί σε απολογία ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που πέταξε τα αντικείμενα στον Ραζβάν Λουτσέσκου γι’ αυτό και δεν τον κατονομάζουμε. Τον προτιμούμε στους αγωνιστικούς χώρους".


Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου

Μετά από όλα αυτά ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έκανε το πρώτο σχόλιο στην Cosmote TV, αλλά πήγε ο βοηθός του, Παντελής Κωνσταντινίδης. Ωστόσο ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε κανονικά στη συνέντευξη Τύπου.

"Μάχομαι για τη δουλειά μου και παλεύω για τους παίκτες μου. Αυτός είμαι είτε το δέχεστε είτε όχι. Ξέρω πως ο κόσμος της ΑΕΚ με… αγαπά. Μας κλάπηκε ένα πρωτάθλημα το 2018 και αυτό δεν το ξεχνώ. Δεν έχω να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο", είπε σε σχετική ερώτηση που του έγινε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d50x26x5l46x)



Αναφορικά με το ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, ο Ρουμάνος προπονητής δήλωσε μεταξύ άλλων: "Πάντα τα ματς απέναντι στη ΑΕΚ είναι δυνατά πολύ περισσότερο όταν αναφερόμαστε σε μια δυνατή ομάδα με ποιοτικό ρόστερ και εδώ στην Αθήνα, σε μια δυνατή έδρα. Εμείς ήρθαμε εδώ για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Κυρίως δεν θέλαμε στην ΑΕΚ το δικαίωμα να κάνει αυτή τις ευκαιρίες και το παιχνίδι της αξιοποιώντας την καλή ομάδα που έχει. Η ΑΕΚ δεν είχε τις μεγάλες ευκαιρίες, εμείς ήμασταν καλά προετοιμασμένοι και νομίζω πως η ισοπαλία ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d50wuj8dgkih)