Το ντέρμπι της όγδοης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στην "OPAP Arena" έμεινε ισόπαλο στο 1-1, με τις δύο ομάδες να έχουν τα δικά τους παράπονα από τη διαιτησία. Υπήρξε ένα έντονο... τρίτο ημίχρονο με πρωταγωνιστή τον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Μάριο Ηλιόπουλο από τη πλευρά του να απαντάει με ανακοίνωση.

Η απάντηση του Μάριου Ηλιόπουλου στον ΠΑΟΚ και τον Λουτσέσκου

Σ' ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με ρυθμό κυρίως στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ έμειναν στο 1-1 για την όγδοη αγωνιστική της Super League. Με την ισοπαλία αυτή ο "Δικέφαλος του Βορρά" διατήρησε τη πρώτη θέση στην κατάταξη, έχοντας όμως ως συγκάτοικο τον Άρη.

Μετά το τέλος του ντέρμπι όμως, υπήρξε αρκετή ένταση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνει κάποιες χειρονομίες προς την κερκίδα των οπαδών της "Ένωσης", ενώ είχε φραστικό επεισόδιο με τον CEO της ομάδας, Γιώργο Κοσμά.

Στις δηλώσεις του ο Ρουμάνος τεχνικός των φιλοξενούμενων σχολίασε πως "Μάχομαι για τη δουλειά μου και παλεύω για τους παίκτες μου. Αυτός είμαι είτε το δέχεστε είτε όχι. Μας κλάπηκε ένα πρωτάθλημα το 2018 και αυτό δεν το ξεχνώ", με τον Μάριο Ηλιόπουλο να του απαντάει με ανακοίνωση.

"Ο Αθλητισμός είναι μία μεγάλη Ιδέα που εμπνέει τη νεολαία και χαράζει το μέλλον μας… Η ΑΕΚ είναι η δικιά μας μεγάλη Ιδέα… 
Οι ΓΝΗΣΙΕΣ Προσφυγικές Ομάδες έχουν Πολιτισμό, Κουλτούρα και Παιδεία, μέγιστα Αγαθά!

Έχουν επίσης προπονητές που θα πρέπει να προάγουν το «Ευ Αγωνίζεσθαι», να σέβονται τα Ιδανικά και τις βασικές Αρχές, γαλουχώντας τους παίκτες της ομάδας τους προς αυτή την κατεύθυνση!

Ο Λουτσέσκου και όποιο κομμάτι του ΠΑΟΚ (εύχομαι όχι μεγάλο) ασπάζεται τη χθεσινοβραδινή προβοκατόρικη συμπεριφορά με χειρονομίες, ψευτομαγκιές και όλα αυτά συνοδεία ψευδοφουσκωτών στο ΝΑΟ της ΑΕΚ, δείχνουν το επίπεδό τους, την παιδεία τους, τον πολιτισμό, τη νοοτροπία και την κουλτούρα τους. Ίσως φανερώνουν και την ανησυχία και αμηχανία τους για το μέλλον....

Το καλάμι εύκολα καβαλιέται, αλλά το ίδιο εύκολα το Σύμπαν το τοποθετεί στη σωστή θέση! Φαίνεται δυστυχώς ότι «κάποιοι» κρίνουν περισσότερο από τέτοια φαινόμενα παρά από την πραγματικότητα. Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους…!

Ο ΝΑΟΣ μας η «Αγιά Σοφιά» είναι και θα είναι ο ΝΑΟΣ της μεγάλης ΑΕΚ, της Χριστιανοσύνης, της Ελπίδας και της Νίκης! Με τον Δικέφαλο Αετό που θα κρατά το Σπαθί και το Σταυρό για Πάντα…"