Πολλοί φίλαθλοι της Λίβερπουλ ανησυχούσαν για την εικόνα της ομάδας στην μετά Γιούργκεν Κλοπ εποχή. Η επιλογή του Άρνε Σλοτ συζητήθηκε έντονα, αλλά το ξεκίνημα του Ολλανδού προπονητή είναι ιδανικό, ισοφαρίζοντας ρεκόρ του Κένι Ντανγκλίς 34 χρόνια μετά.

Ξεκίνημα αντίστοιχο του Ντανγκλίς έχει ο Σλοτ στην Λίβερπουλ

Αν και δεινοπάθησε η Λίβερπουλ κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Τσέλσι για την όγδοη αγωνιστική της Premier League. Οι "κόκκινοι" είχαν για ακόμη μία αναμέτρηση πρωταγωνιστή τον Μοχάμεντ Σαλάχ με γκολ και ασίστ, ξεπερνώντας μάλιστα τον Κουν Αγκουέρο.

Οι "μπλε του Λονδίνου" έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και έδειξαν πως μπορούν να διεκδικήσουν τουλάχιστον την ισοπαλία, αλλά η άμυνα των γηπεδούχων δεν τους επέτρεψε κάποιο δεύτερο γκολ.

Με τη νίκη αυτή η Λίβερπουλ έφτασε τις επτά στα πρώτα οκτώ παιχνίδια του πρωταθλήματος και τις 10 σε 11 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, μιας και έχει ξεκινήσει με δύο τρίποντα στο Champions League, ενώ έχει αποκλείσει και τη Γουέστ Χαμ στο Carabao Cup.

Το ξεκίνημα αυτό είναι ίσως το καλύτερο που θα περίμενε και ο πιο αισιόδοξος οπαδός της ομάδας μετά την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ από τον πάγκο του συλλόγου, με τον Άρνε Σλοτ να σημειώνει ένα ιστορικό επίτευμα.



Το ίδιο είχε καταφέρει και ο θρυλικός Κένι Ντανγκλίς τη σεζόν 1990/91, με τον Ολλανδό τεχνικό να καταγράφει το καλύτερο ξεκίνημα της ομάδας στην Premier League μετά τη σεζόν 2019/20 όπου είχε κατακτήσει και το τελευταίο της πρωτάθλημα.