Το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της Μονπελιέ έπαιξε ο Μισέλ Ντερ Ζακαριάν, καθώς η συντριβή με 0-5 από την Μαρσέιγ ήταν η σταγόνα που... ξεχύλισε το ποτήρι. Ο πρόεδρος της ομάδας μάλιστα, Λοράν Νικολέν τον απέλυσε σε... ζωντανή μετάδοση μετά το τέλος του ματς της Ligue 1.

Έφυγε ο προπονητής της Μονπελιέ στη Ligue 1 με ανακοίνωση στην... τηλεόραση

Δε θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που εντυπωσίαζε τα προηγούμενα χρόνια στη Ligue 1 η Μονπελιέ, έχοντας ξεκινήσει πολύ άσχημα τη σεζόν. Κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και στην όγδοη αναμέτρηση του πρωταθλήματος, όπου δέχθηκε πέντε γκολ εντός έδρας από τη Μαρσέιγ.

Η ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα τη σεζόν 2011/12 πριν ξεκινήσει η αυτοκρατορία της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται πλέον στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με τέσσερις βαθμούς και ψάχνει κάτι που θα αλλάξει την πολύ άσχημη εικόνα της.

Ο ιδιόρρυθμος πρόεδρος της, Λοράν Νικολέν, αποφάσισε όπως αναμενόταν να τελειώσει από τον πάγκο του συλλόγου τον Μισέλ Ντερ Ζακαριάν και το έκανε μ' έναν τρόπο που δε θα τον έλεγε κανείς κομψό, ανακοινώντας την απόλυση του σε ζωντανή μετάδοση στην τηλεόραση.

"Να σας ενημερώσω ότι τερματίσαμε τη συνεργασία μας με τον Μισέλ Ντερ Ζακαριάν. Ένιωσα υποχρεωμένος να το κάνω μετά από την εικόνα μας. Δεν είναι μια εύκολη απόφαση, γιατί είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ, αλλά η ομάδα είναι πάνω από όλα.

Η ήττα με 5-0 στην έδρα μας είναι ντροπιαστική, το είπα και στους παίκτες ότι αυτοί έδιωξαν τον προπονητή. Δεν μπορούσαμε όμως να αλλάξουμε 25 παίκτες. Έπρεπε να κάνουμε κάτι. Ελπίζω να μην κάνω λάθος και περιμένω ένα άλλο πρόσωπο στη συνέχεια".