Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται τον τελευταίο μήνα ο Άρης, ο οποίος μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ ανέβηκε στην κορυφή της Super League. Οι "κίτρινοι" είναι ενθουσιασμένοι, ζήτησαν εισιτήρια μάλιστα για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αλλά το "τριφύλλι" αρνήθηκε να του δώσει.

Προσπάθησε να πάρει εισιτήρια ο Άρης αλλά του είπε όχι ο Παναθηναϊκός για το ντέρμπι της Super League

Πολλά χρόνια είχαν να ζήσουν στον Άρη τέτοιες στιγμές σαν τις φετινές. Το ξεκίνημα στις πρώτες αγωνιστικές μπορεί να μην ήταν όπως το περίμεναν οι παίκτες του Άκη Μάντζιου, αλλά όσο περνάει ο καιρός τόσο καλύτερο πρόσωπο δείχνουν.

Έφτασαν τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα της Super League και εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία στο ντέρμπι των "Δικεφάλων", ανεβαίνοντας στην κορυφή της κατάταξης με 17 βαθμούς μαζί με τον συμπολίτη του, ΠΑΟΚ.

Για την ένατη αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και οι οπαδοί ήταν έτοιμοι να ταξιδέψουν στην Αθήνα για να στηρίξουν την ομάδα τους, αλλά οι "πράσινοι" δεν έδωσαν θετική απάντηση για μετακίνηση των φιλάθλων στο γήπεδο.

Άλλωστε οι πρωτοτυπίες που έχουν κάνει με τα εισιτήρια που ξεκίνησαν από το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και συνεχίζονται με Τσέλσι και τους Θεσσαλονικείς, δεν αφήνουν περιθώριο πολλών κενών θέσεων στο ΟΑΚΑ, για να μπορέσουν να μην υπάρξουν επεισόδια.