Μπορεί το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να ολοκληρώθηκε ισόπαλο με 1-1, αλλά ο... αγώνας συνεχίζεται ακόμη με το τρίτο ημίχρονο. Ο Μάριος Ηλιόπουλος έκανε σφοδρή επίθεση προς τον Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τις κινήσεις του προπονητή του "Δικεφάλου του Βορρά", με τον Ιβάν Σαββίδη να τον υπερασπίζεται.

Απάντησε ο ΠΑΟΚ μέσω του Σαββίδη σε Ηλιόπουλο και ΑΕΚ

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ραζβάν Λουτσέσκου δημιουργεί προβλήματα με τη συμπεριφορά είτε κατά τη διάρκεια είτε μετά το τέλος μίας αναμέτρησης της Super League. Το ίδιο συνέβη στο ντέρμπι "Δικεφάλων" απέναντι στην ΑΕΚ στην "ΟPAP Arena".

Οι κινήσεις του όμως έφεραν την αντίδραση του νέου μεγαλομετόχου της "Ένωσης", Μάριου Ηλιόπουλου, ο οποίος έκανε ολομέτωπη επίθεση στον προπονητή των "ασπρόμαυρων" για τη συμπεριφορά του μέσω ανακοίνωσης την επομένη του αγώνα.

Τα γεγονότα αυτά έγιναν γνωστά και στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ενημερώθηκε από τα στελέχη της ΠΑΕ και έστειλε το δικό του μήνυμα στην αντίπαλη πλευρά, σχολιάζοντας τα λόγια του Μάριου Ηλιόπουλου.

"Είναι πολύ νέος στο ποδόσφαιρο ακόμη και οφείλουμε να του δώσουμε το χρόνο να ενημερωθεί για την πρόσφατη ιστορία της ομάδας του και ότι θα αντιληφθεί για το τι πρέπει να είναι περήφανος και για το τι να αισθανθεί ντροπή".

Τα βασικά χαρακτηριστικά των προσφύγων είναι η μνήμη και η δυνατότητα να γυρίζουν σελίδα και να μεγαλουργούν από την αρχή. Εμείς ζούμε και με τις δυο βασικές αυτές αρχές", σχολίασε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και συνέχισε για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

"Από την επίμονη στοχοποίησή του, τις επιθέσεις που δέχεται επειδή δεν αφήνει να ξεχαστεί η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και προφανώς τη συμπεριφορά του δεν μπορεί να την υποδεικνύει κανείς αντίπαλος υπάλληλος ή ποδοσφαιριστής".

Πριν ολοκληρώσει την ομιλία του, ζήτησε από τα στελέχη της ομάδας να ετοιμάσουν μια καταγγελία στον υπουργό "για την ανησυχητικά αυξανόμενη αυθαίρετη βία της Αστυνομίας που ξεκινάει από το γήπεδο της Τούμπας και καταλήγει σε επιθέσεις σε εκπροσώπους του συλλόγου".