Πριν από περίπου επτά χρόνια η "σημαία" της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Πλέον έχοντας φτάσει στα 48 σκέφτεται ξανά την ενεργοποιησή του στο ποδόσφαιρο, μιας και ομάδες της Serie A τον έχουν προσεγγίσει.

Σκέφτεται να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο ο Φραντσέσκο Τότι

Ο Φραντσέσκο Τότι είναι ένας από τους τελευταίους... ρομαντικούς του ποδοσφαίρου. Έμεινε στην ομάδα της καρδιάς του για 24 χρόνια και την υπηρέτησε πιστά, απορρίπτοντας τεράστιες προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του αλλού.

Στα 41 του χρόνια πήρε την απόφαση να αποσυρθεί το 2017 και πλέον επτά χρόνια μετά έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του να επιστρέψει στην ενεργό δράση, αναφέροντας σε δηλώσεις του πως υπάρχουν ομάδες της Serie A που τον έχουν προσεγγίσει.

Πρόκειται για μία περίπτωση που ελάχιστοι μπορεί να είχαν στο μυαλό τους, αλλά ο μεγάλος καπιτάνο έχει δείξει την τρέλα του για το ποδόσφαιρο με τον πλέον επιδεικτικό τρόπο και τα πάντα μπορούμε να περιμένουμε, αν και όπως δήλωσε θέλει τουλάχιστον 2-3 μήνες για επανέλθει.

"Να επιστρέψω στη δράση; Γιατί όχι. Υπάρχουν ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας της Ιταλίας που έχουν έρθει σε επικοινωνία μαζί μου. Ομολογώ ότι με έκαναν να σκεφτώ για λίγο αυτό το τρελό πράγμα.

Θα ήταν δύσκολο αλλά στη ζωή ποτέ να μη λες ποτέ. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει μετά από πάρα πολλά χρόνια από το τέλος της καριέρας τους. Εξαρτάται επίσης από το που παίζεις, με όλο το σεβασμό.

Αν ήταν πάντως να επιστρέψω στην Serie A, θα έπρεπε να κάνω πολύ καλή προπόνηση. Θα χρειαζόμουν 2 με 3 μήνες, είμαι 48 ετών αλλά ακόμη παίζω. Αν αποφάσιζα να κάνω κάτι τρελό θα το έκανα στην Ιταλία και όχι στο εξωτερικό."