Στην περίπτωση του Νίκολας Λαπροβίτολα τα πράγματα έμοιαζαν άσχημα από την αρχή. Η κακή του προσγείωση στον αγώνα κόντρα στην Μπασκόνια ήταν ικανή για να πάθει ρήξη πρόσθιου χιαστού και να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, με την Μπαρτσελόνα να ψάχνει να βρει πλέον άλλον γκαρντ.

Χάνει τη σεζόν ο Λαπροβίτολα - Ψάχνει παίκτη η Μπαρτσελόνα

Ο Νίκολας Λαπροβίτολα είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους στον τρόπο που αγωνίζεται η Μπαρτσελόνα, καθώς είτε με τα σουτ του από μακρινή απόσταση είτε με τις ασίστ στους ψηλούς, η μπάλα περνάει συνέχεια από τα χέρια του.

Γι' αυτό το λόγο ο πολύ σοβαρός τραυματισμός που υπέστη στην αναμέτρηση κόντρα στη Μπασκόνια για την ACB αναγκάζει τους "μπλαουγκράνα" να βγουν στην αγορά για την απόκτηση ενός παίκτη που θα μπορέσει να μπει στα... παπούτσια του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d50uw4jywii1)
Οι φόβοι για ρήξη πρόσθιου χιαστού του Αργεντίνου επιβεβαιώθηκαν και αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν που απομένει, όπως έκανε γνωστό σε ανακοίνωση της η Μπαρτσελόνα, με τον Χοάν Πεναρόγια να μένει πλέον με τέσσερις καθαρόαιμους παίκτες που παίζουν στις θέσεις "1" και "2".



Ο Λαπροβίτολα είτε τη φετινή σεζόν 10 πόντους, 6,2 ασίστ, 1 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 13,2 στην αξιολόγηση σε 22 λεπτά στη Euroleague, ενώ όπως αναμενόταν θα λείψει από τις αναμετρήσεις της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό (31/10) και τον Παναθηναϊκό AKTOR (03/12).