Από τη λογομαχία του με τον Μόουζες Ράιτ, στο τέταρτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα για την 3η αγωνιστική της Basket League, οι δύο ασίστ που έδωσε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης σχεδόν διαδοχικά σε Νίκολα Μιλουτίνοφ και Κώστα Παπανικολάου παραμένουν πιο εντυπωσιακές. Η μία κάτω από τα πόδια του αντίπαλου σέντερ, η άλλη ένα ποίημα, μια σκαστή με τα δύο χέρια που βρήκε τον αρχηγό των "ερυθρόλευκων" στην κίνηση για ένα πανεύκολο λέι απ. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d51k9d1yw8up)

Ολυμπιακός: Υπερίσχυσε η αγάπη 

Σε ό,τι αφορά το διαξιφισμό, στη φάση που του ζήτησε την μπάλα αγκυροβολημένος στην αδύνατη πλευρά, ουδείς επαΐων τα του Ολυμπιακού μπορεί να νόμιζε ότι θα υπήρχαν παρενέργειες. Και ο Έλληνας γκαρντ και ο Αμερικανός σέντερ κουβαλούν μια ψυχική αλεγρία, άλλωστε τα έπικ του Λαρεντζάκη με τον Γιώργο Μπαρτζώκα δεν είναι λίγα. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d51m38a3gx1l)
Ήταν βέβαιο ότι όπως λογομάχησαν θα αγαπιόντουσαν. Όπερ και εγένετο. 


thumbnail_img_2524

Ο Λαρεντζάκης έκανε ένα στόρι στο instagram που δείχνει εκείνον και τον Ράιτ δίπλα δίπλα στο πούλμαν, με το δεύτερο να σχηματίζει καρδιά με τα χέρια. Επιπλέον, το "έντυσε" με το πιο αγαπησιάρικο emoticon όλων των εποχών


larentzakis_wright

Από τη μεριά του, o 25χρονος Αμερικανός έβαλε μία φωτογραφία που απεικονίζει αμφότερους σε ώρα παιχνιδιού. Στη λεζάντα έγραψε: "Μπορεί να διαφωνούμε. Μπορεί να τσακωνόμαστε. Αλλά θα είσαι πάντα ο αδελφός μου". 

Πάντως, ο Μπαρτζώκας σήκωσε απευθείας δύο παίκτες από τον πάγκο, για να αντικαταστήσουν τους... τσακωμένους. 

Πάρα πολύ... ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού το συμβάν.