Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική της Super League, πέραν από τα όσα έγιναν στο φινάλε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, όπου έφερε πειθαρχικές διώξεις και κλήσεις, είχε και μια αμφισβητούμενη φάση για πέναλτι, για την οποία ήταν ξεκάθαρος ο Στεφάν Λανουά.

Ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΟ σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις της 8ης αγωνιστικής της Super League. Σε αυτές, ο Στεφάν Λανουά, συμπεριέλαβε και μια φάση από το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Εκείνη που είχε να κάνει με τον Λιβάι Γκαρσία, για την οποία η Ένωση διαμαρτυρήθηκε πως ήταν πέναλτι.

Ωστόσο Στεφάν Λανουά ήταν ξεκάθαρος λέγοντας πως δεν υπήρξε παράβαση και σωστά ο διαιτητής δεν έδωσε κάτι. Ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΟ ήταν και στο παιχνίδι ως παρατηρητής διαιτησίας.

"Ο αμυνόμενος προσπαθεί να κοντράρει για να σταματήσει την προσπάθεια για σουτ. Ο επιτιθέμενος παίζει την μπάλα και αμέσως μετά χτυπάει τον αμυνόμενο στη γάμπα. Απόφαση: Κανένα πέναλτι", ανέφερε. Η φάση έγινε ανάμεσα στον Λιβάι Γκαρσία και τον Μπάμπα Ράχμαν.




Στη συνέχεια ασχολείται με μία φάση από το παιχνίδι της Λαμίας με τον Asteras AKTOR και μία από το Άρης-Athens Kallithea

Δεν έκανε κάποια αναφορά στο ματς του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό για το οποίο οι "πράσινοι" εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία. Μάλιστα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φέρεται να έστειλαν τις φάσεις όπου θεωρούν πως αδικήθηκαν, στον Στεφάν Λανουά, προκειμένου να εξηγήσει τον κανονισμό.