Σε... αναμμένα κάρβουνα ήταν όλοι στον Ερυθρό Αστέρα με τον Τζοέλ Μπόλομποϊ ο οποίος είχε αποχωρήσει υποβασταζόμενος από τους Ντόμπριτς - Νταβίντοβατς στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπουντούτσνοστ για την ABA Liga και υπήρχαν φόβοι για τα... χειρότερα μιας και ο ίδιος δεν μπορούσε καν να περπατήσει! Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος "έτρεμε" στην ιδέα να χάσει τον κορυφαίο σέντερ της ομάδας ωστόσο τα χειρότερα αποφεύχθηκαν!

Γλίτωσε το χειρουργείο ο Τζοέλ Μπόλομποϊ στον Ερυθρό Αστέρα

Ο Ερυθρός Αστέρας μέσω ενημέρωσής του γνωστοποίησε ότι έγινε υπερέκταση του δεξιού γονάτου του Τζοέλ Μπόλομποϊ όμως δεν πειράχτηκαν ούτε οι σύνδεσμοι ούτε ο μηνίσκος του, κάτι που προκάλεσε τεράστια ανακούφιση στους ανθρώπους της ομάδας οι οποίοι είχαν θορυβηθεί αρκετά με το μέγεθος του τραυματισμού που θα μπορούσε να έχει αποκομίσει!

Παράλληλα, ο Αμερικανός δεν θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και απλά θα ακολουθήσει μια συντηρητική θεραπεία για να ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού του, ενώ σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει σερβικό δημοσίευμα, θα μείνει στα πιτς για περίπου έναν μήνα! Κάτι που σημαίνει ότι δεδομένα θα χάσει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR (1/11, 21:00) για την 7η αγωνιστική της Euroleague.

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα μετράει κατά μέσο όρο 12.5 πόντους (69% στο δίποντο, 100% στο τρίποντο, 50% στις βολές), 9.2 ριμπάουντ, μία ασίστ και ένα μπλοκ ανά 24:57 σε τέσσερα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί.