Ο Παναθηναϊκός AKTOR είχε αρκετά παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Παρί για την 3η αγωνιστική της Euroleague όπου γνώρισε την ήττα με 84-80, κάτι που τον οδήγησε να μην κάτσει με... σταυρωμένα τα χέρια και να κάνει ένσταση στη διοργανώτρια αρχή.

Οι διαμαρτυρίες των "πράσινων" ήταν για την τεχνική ποινή την οποία είχε χρεωθεί ο Εργκίν Αταμάν καθώς και το αντιαθλητικό φάουλ με το οποίο τιμωρήθηκε ακολούθως ο Κέντρικ Ναν! Παρ' όλα αυτά η προσπάθεια του "τριφυλλιού" έπεσε στο... κενό!

Απορρίφθηκε η ένταση του Παναθηναϊκού AKTOR από τη Euroleague

Η Euroleague με λίγα λόγια έκρινε σωστή την απόφαση των διαιτητών να χρεώσουν με τεχνική ποινή τον Εργκίν Αταμάν και με αντιαθλητικό φάουλ τον Κέντρικ Ναν παρά τις αντιδράσεις από πλευράς Παναθηναϊκού AKTOR κι όλα αυτά σύμφωνα με το άρθρο 32.1.3 που αναφέρει πως "ένα φάουλ που γίνεται μετά από τη διακοπή της φάσης αγνοείται, εκτός αν είναι αντιαθλητικό". 

Οι διαιτητές έκριναν ότι υπάρχει αντιαθλητικό φάουλ του Νάν και μάλιστα υπερασπίστηκαν και δεν άλλαξαν την απόφασή τους παρά το γεγονός ότι τσέκαραν τη φάση στο replay. Κάπως έτσι η έντανση του Παναθηναϊκού AKTOR δεν βρήκε... αντίκρισμα παρά την έντονη αντίδραση της "πράσινης" ΚΑΕ.