Ο Ολυμπιακός ήθελε να πάρει δύο σετ απέναντι στον Κορόνα Μπράσοφ στην ρεβάνς για τον τρίτο προκριματικό γύρο, ώστε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League στο βόλεϊ ανδρών, μετά τη νίκη με 3-0 στην πρώτη αναμέτρηση. Το έκανε και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού πραγματοποίησε μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε ξανά με 3-0.

Ήταν το φαβορί στο ζευγάρι ο Ολυμπιακός και το έδειξε και στο δεύτερο παιχνίδι που έγινε στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" στο Ρέντη. Πλέον οι "ερυθρόλευκοι" θα βρεθούν στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης των αστέρων και θα "μονομαχήσουν" με την γερμανική Γκίσεν, την ιταλική Μόντσα και την τούρκικη Φενέρμπαχτσε.

Το πρώτο σετ ήταν άκρως ανταγωνιστικό με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι στο σκορ και κανένας δεν μπορούσε να πάρει ισχυρό προβάδισμα. Η ομάδα του Αντρέα Γκαραντίνι έδειξε όμως χαρακτήρα και με κατάθεση ψυχής έκανε το πρώτο και σημαντικό βήμα για την πρόκριση κερδίζοντας με 25-23.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d52idnucnvb5)

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 12-4 στο δεύτερο σετ



Στο δεύτερο σετ ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά απέναντι στην Μπράσοφ και έδειξε πως είναι το αφεντικό της αναμέτρησης. Από νωρίς πήραν μία σημαντική διαφορά με το σκορ να φτάνει έως και το 12-4. Στη συνέχεια η Μπράσοφ έβγαλε μία αντίδραση ισορροπώντας σημαντικά το ματς, με τον Ολυμπιακό όμως να παίρνει εν τέλει το σετ στο νήμα με 30-28 και μαζί το εισιτήριο για το Champions League.

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε και στο τρίτο σετ για να επικραήσει με 25-23. Συνέχισε να δίνει μάχες στο φιλέ με τους Ρουμάνους να κάνουν ότι μπορούν για να πάρουν έστω ένα σετ της τιμής. Αυτό δεν το άφησαν οι Πειραιώτες που έκαναν το 3-0.