Τα πρώτα... χαμόγελα για τη Μίλαν στο φετινό Champions League είναι γεγονός! Μετά τις ήττες από Λίβερπουλ και Μπάγερ Λεβερκούζεν οι "ροσονέρι" ήθελαν διακαώς το τρίποντο κόντρα στην μαχητική Κλαμπ Μπριζ η οποία αν και την ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 στη συνέχεια είδε τον Ράιντερς να... αναλαμβάνει δράση και να μετατρέπει την υπόθεση νίκη σε προσωπική υπόθεση αφού με δυο δικά του γκολ οι Ιταλοί έκαναν το 3-1.

Κομβικό σημείο του παιχνιδιού όταν και οι Βέλγοι έμειναν με δέκα παίκτες από νωρίς και συγκεκριμένα από το πρώτο μέρος και το 40ο λεπτό όταν και ο διαιτητής έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Ονιεντίκα για πάτημα στον Ράιντερς.

Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d52ilawzb49l)
Καλή εμφάνιση για ακόμη μια φορά από τον Χρήστο Τζόλη ο οποίος πήρε ξανά φανέλα βασικού και απέδειξε το πόσο καλά μπορεί να σταθεί στον αγωνιστικό χώρο σε κορυφαίο επίπεδο! Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μάλιστα απείλησε με το... καλημέρα στο ματς και λίγο έλειψε  να χριστεί σκόρερ σε τετ-α-τετ.

Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d52hrkjm9t21)

Αφού προειδοποίησε στην αρχή του παιχνιδιού, δημιούργησε ξανά κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα όταν και στο 7ο λεπτό εξαπέλυσε φοβερό σουτ από την περιοχή υποχρεώνοντας τον Μενιάν σε σωτήρια επέμβαση, ενώ μέσα σε διάστημα 5 λεπτών έδειξε ξανά και ξανά πως βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα.

Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d52ht1r0r7ux)


Κέρασε... τριάρα στο Champions League η Μίλαν τη Μπριζ του Χρήστου Τζόλη

Το πρώτο γκολ για τη Μίλαν ήρθε με εντυπωσιακό τρόπο αφού ο Πούλισικ έστειλε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, ένα γκολ που σπάνια βλέπουν τα γήπεδα και φυσικά πανηγυρίστηκε έξαλλα από τον ίδιο και τους συμπαίκτες του!

Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d52ijpj2f1ah)
Η Μπριζ αν και αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο κατάφερε μετά από φοβερή ομαδική συνεργασία και εκδήλωση επίθεσης να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Σαμπέ του οποίου η μπάλα στρώθηκε στην περιοχή και ο ίδιος δίχως να το σκεφτεί αμαρκάριστος την έστειλε στα δίχτυα φέρνοντας στα ίσα το ματς.

Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d52jcyfijmg1)

Τις... ελπίδες των Βέλγων "έσβησε" ο Ράιντερς μέσα σε διάστημα 10 λεπτών και σε σημείο που οι φιλοξενούμενοι πίεζαν αρκετά. Αφού σκόραρε με σουτ μέσα από την περιοχή για το 2-1, στο 71ο λεπτό "χτύπησε" ξανά διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 με τον... ίδιο ακριβώς τρόπο!

Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d52jxl64jri9)


Μονακό για... φίλημα συνέτριψε τον Ερυθρό Αστέρα

Από την άλλη, η Μονακό έστησε.. πάρτι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα τον οποίο "ισοπέδωσε" με 5-1 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μισαμίνο που σκόραρε δις! Παραμένουν χωρίς νίκη οι Σέρβοι που μετά την βαριά ήττα τους (4-0) από την Ίντερ την 2η αγωνιστική εμφανίστηκαν για ακόμη μια φορά κατώτεροι των περιστάσεων.

Δεν μπορούσε να το... πιστέψει ότι δεν ήταν οφσάιντ στο 1-0 ο Μιναμίνο ο οποίος μετά από ωραία κάθετη, κινήθηκε στην περιοχή και με πλασέ "νίκησε" σε τετ-α-τετ τον αντίπαλο γκολκίπερ ανοίγοντας λογιαρασμό στο ματς για τους Γάλλους στο 20ο λεπτό.

Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d52i5bg5lptl)

Ο Ερυθρός Αστέρας κατάφερε να φέρει το παιχνίδι σε απόλυτη ισορροπία επτά λεπτά αργότερα (27') όταν και ο Εντιαγέ ισοφάρισε από την άσπρη βούλα σε 1-1 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς. Η συνέχεια όμως άνηκε στους Μονεγάσκους!

Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d52ipxynzgr5)
Στην εκπνοή του πρώτου μέρους και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων (45+4'), η Μονακό ανέκτησε ξανά το προβάδισμά της με τον Εμπολό ο οποίος κινήθηκε έξυπνα στην επίθεση, οι αντιπάλοι του δεν κατάφεραν να τον ανακόψουν και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d52iuitlmpe9)
Το 3-1 ήταν γκολ... ποίημα που άφησε άπαντες με το στόμα ανοιχτό! Ο Σινγκό δίχως να το σκεφτεί εξαπέλυσε ένα αδιανόητο μακρινό σουτ, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα σ 'ενα από τα πιο όμορφα γκολ που έχουν σημειωθεί μέχρι τώρα στη φετινή κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d52jm4fub7rl)
Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d52kp5ksdrsp)