Ο Άρης "χτύπησε" φλέβα χρυσού με τον Λορέν Μορόν, ο οποίος πέρσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη Super League και φέτος οδηγεί ήδη την κούρσα.

Ο Λορέν Μορόν είναι εκ των πρωταγωνιστών στον Άρη του Άκη Μάντζιου, ο οποίος βρίσκεται και στην κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας στη Super League, μαζί με τον ΠΑΟΚ. Και όπως ήταν λογικό κέρδισε και την ανανέωση του συμβολαίου του.

Κάτι που προανήγγειλε ο Άρης καθώς ο Λορέν Μορόν έβαλε την υπογραφή του και η ανακοίνωση θα γίνει την Τετάρτη (23/10). Το νέο συμβόλαιο έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2027 και με αυτό ο Ισπανός έγραψε ιστορία. Έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των "κίτρινων" με τις ετήσιες απολαβές του μαζί με τα μπόνους να πλησιάζουν το 1.000.000 ευρώ. Ποσό που είναι τεράστιο για τον Άρη και όμοιο του δεν υπήρχε στο παρελθόν.

Η ρήτρα αποχώρησης του Λορέν Μορόν στο νέο συμβόλαιο με τον Άρη

Στο νέο τριετές συμβόλαιο που θα υπογράψει τις επόμενες μέρες ο Ισπανός επιθετικός – που θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας, καθώς οι συνολικές αποδοχές του θα ξεπεράσουν, μαζί με τα μπόνους, τα τρία εκατομμύρια ευρώ – θα συμπεριλαμβάνεται, και ρήτρα αποχώρησης.

Συγκεκριμένα, αν κάποια ομάδα θα θελήσει να αποκτήσει τον Ισπανό επιθετικό, Λορέν Μορόν, θα πρέπει να καταβάλλει στην ΠΑΕ Άρης το ποσό των 6.000.000 ευρώ. Αυτό το ποσό συμφωνήθηκε στις επαφές που είχαν οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων με τον εκπρόσωπο του Ισπανού επιθετικού.

Μια κίνηση - ματς ήταν αυτή ποτ έκανε ο Άρης, ο οποίος το καλοκαίρι του 2023 πήρε τον 30χρονο επιθετικό ως ελεύθερο από την Μπέτις με την καριέρα του να είχε πάρει την κατηφόρα. Ωστόσο "αναγεννήθηκε" στην Ελλάδα κι έφτασε σε μια πλουσιοπάροχη ανανέωση συμβολαίου.